fbpx

Behandelingen


Bekijk hieronder alle mogelijkheden over bedrijf

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van onze mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Bekijk hieronder onze mogelijkheden

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van onze mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Permanente make-up

Permanente make-up (PMU) bij PMU Studio 26. De mooiste PMU passend bij jouw gezicht. Lees op deze pagina alles over deze behandeling.

Lees meer

PMU – wenkbrauwen

Permanente wenkbrauwen bij PMU Studio 26. Geen omkijken meer naar je wenkbrauwen, want die zitten elke dag goed. Meer weten? Kijk op deze pagina.

Lees meer

PMU – eyeliner

Permanente eyeliner bij PMU Studio 26. Altijd prachtige, sprekende ogen met permanente eyeliner. Geïnteresseerd? Neem een kijkje!

Lees meer

PMU – lippen

Permanente lipliner bij PMU Studio 26. Geen enkel omkijken meer naar je lippen. Klinkt goed? Lees verder op deze pagina!

Lees meer

PMU & chemotherapie

En dan is er kanker geconstateerd... Gelukkig is de medische wetenschap steeds succesvoller bij het behandelen van kanker. Ook wij kunnen je ondersteunen in deze periode. Wil je meer weten over permanente make-up bij kanker? Lees het hier.

Lees meer

PMU-removal

Removal-behandeling bij PMU Studio 26? Dat is mogelijk! Op deze pagina lees je meer over de PMU-removal-behandeling.

Lees meer

Browstyling

Wenkbrauwstyling bij PMU Studio 26. De mooiste wenkbrauwen met professionele technieken. Laat je gezicht weer stralen! Lees hier verder.

Lees meer

Wimper- en browlifting

Bij PMU Studio 26 kun je naast permanente make-up en browstyling ook terecht voor wimper- en browlifting. Lees hier de technieken die we gebruiken.

Lees meer

Nazorg

Nazorg bij PMU Studio 26. De behandeling zit erop, maar hoe zorg je ervoor dat de resultaten het allermooist worden? Dat lees je op deze pagina.

Lees meer

Producten

Producten van PMU Studio 26. Ter ondersteuning van de behandeling bied ik de beste producten aan voor thuisgebruik. Welke? Lees het hier!

Lees meer

Tatoeage verwijderen

De tijd van grote ontsierende littekens na het verwijderen van je tatoeage, is met de Pico Laser Derma 4 Grande gelukkig verleden tijd. Lees hier meer over de effectieve laser!

Lees meer

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken worden als storend ervaren en zijn perfect weg te halen met de Pico Laser Derma 4. Lees hier meer over pigmentvlekken én de behandeling.

Lees meer

Reviews

Bij Mascha laten masseren in een opbouwende fase waardoor mijn spieren steeds losser worden en ik beter kan sporten en minder pijn heb in mijn schouders, ze werkt heel vakkundig en voel me erg prettig in haar kamer. Ze geeft goede adviezen die je kan gebruiken in het dagelijkse leven qua sport, voeding en voedingssupplementen.

- Sandra Bus

Ook ik ben al jarenlang klant bij Mascha. Ze is een vakvrouw. Gedreven in haar werk. Luistert goed naar je wensen, zoekt dingen uit en geeft een eerlijk advies. Een schoonheidsbehandeling bij Mascha is voor mij ook een moment van ontspanning en rust. Ze weet een fijne sfeer neer te zetten en ik vind haar een leuk mens.

- Lizzy

Mascha heeft veel kennis op diverse vlakken en dat merk je in haar werkwijze en adviezen. Eerlijk, duidelijk en behulpzaam. Zij werkt met zorg en hygiënisch. Ben al jarenlang een tevreden klant.

- Irene

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.