fbpx

Behandelingen


Bekijk hieronder alle mogelijkheden over bedrijf

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van onze mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Bekijk hieronder onze mogelijkheden

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van onze mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Permanente make-up

Permanente make-up (PMU) bij PMU Studio 26. De mooiste PMU passend bij jouw gezicht. Lees op deze pagina alles over deze behandeling.

Lees meer

PMU – wenkbrauwen

Permanente wenkbrauwen bij PMU Studio 26. Geen omkijken meer naar je wenkbrauwen, want die zitten elke dag goed. Meer weten? Kijk op deze pagina.

Lees meer

PMU – eyeliner

Permanente eyeliner bij PMU Studio 26. Altijd prachtige, sprekende ogen met permanente eyeliner. Geïnteresseerd? Neem een kijkje!

Lees meer

PMU – lippen

Permanente lipliner bij PMU Studio 26. Geen enkel omkijken meer naar je lippen. Klinkt goed? Lees verder op deze pagina!

Lees meer

PMU & chemotherapie

En dan is er kanker geconstateerd... Gelukkig is de medische wetenschap steeds succesvoller bij het behandelen van kanker. Ook wij kunnen je ondersteunen in deze periode. Wil je meer weten over permanente make-up bij kanker? Lees het hier.

Lees meer

PMU-removal

Removal-behandeling bij PMU Studio 26? Dat is mogelijk! Op deze pagina lees je meer over de PMU-removal-behandeling.

Lees meer

Browstyling

Wenkbrauwstyling bij PMU Studio 26. De mooiste wenkbrauwen met professionele technieken. Laat je gezicht weer stralen! Lees hier verder.

Lees meer

Wimper- en browlifting

Bij PMU Studio 26 kun je naast permanente make-up en browstyling ook terecht voor wimper- en browlifting. Lees hier de technieken die we gebruiken.

Lees meer

Nazorg

Nazorg bij PMU Studio 26. De behandeling zit erop, maar hoe zorg je ervoor dat de resultaten het allermooist worden? Dat lees je op deze pagina.

Lees meer

Producten

Producten van PMU Studio 26. Ter ondersteuning van de behandeling bied ik de beste producten aan voor thuisgebruik. Welke? Lees het hier!

Lees meer

SKINiQ: kliniek voor injectables

Saskia Leenders, cosmetisch arts bij SKINiQ, is 1x per maand aanwezig in BeautyBarn Limmen. Je kunt bij haar terecht voor botox- en fillerbehandelingen. Lees hier verder over de behandelingen.

Lees meer

Reviews

Ik kwam al jaren bij Mascha voor mijn voetjes en was zo blij dat ze het weer heeft opgepakt op een schitterende locatie. Mascha is een vakvrouw, werkt erg hygiënisch en zorgt ervoor dat mijn voeten er weer schoon en fris uitzien. Schimmelnagels worden goed behandeld en ze luistert naar mijn wensen. Super fijn om hier je voeten te laten verwennen!

- Sandra Tognetti

Uitstekend resultaat bij de heerlijke gezichts behandeling. Schoon, netjes en punctueel wat je wil van een behandeling. En ook bij vragen krijg je advies waar je mee verder kunt. Behandeling Professioneel en met liefde uitgevoerd. Cadeautje voor mezelf.

- Iris

Ik heb bij Mascha een heerlijke schoonheidsbehandeling ondergaan die mij een ontspannen en voldaan gevoel gaven en een prachtig resultaat. Mascha is een fijne vakvrouw die precies weet waar ze mee bezig is. Ze verteld welke producten ze gebruikt en welk persoonlijk doel ze dienen, na een gedegen huidanalyse. Ze werkt hygiënisch en kalm waardoor de ontspanning al snel intreedt. Een schoonheidsbehandeling bij Mascha is een stukje persoonlijke verwennerij maar ook erg leuk om cadeau te doen!

- Yvonne

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.