fbpx

Behandelingen


Bekijk hieronder alle mogelijkheden over bedrijf

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van onze mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Bekijk hieronder onze mogelijkheden

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van onze mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Manicure

Bij het woord manicure denken veel mensen aan kunstnagels. Dat is echter niet juist. Bij een manicure draait het om optimale verzorging van de nagels en handen.

Lees meer

Carbon laser peeling

De Carbon Laser Peeling is een effectieve methode voor een diepe en zuiverende reiniging van de huid. Het verwijderd dode huidcellen, onzuiverheden, fijne rimpeltjes, verkleuringen, verkleint verwijde poriën.

Lees meer

CND Shellac voor de voeten

CND Shellac is een gel polish waarbij de natuurlijke nagel niet hoeft te worden opgeruwd. Wil je meer sterkte en langdurigheid geven aan, zwakke, dunne of breekbare nagels of tijdens de vakantie of zomer mooi verzorgde nagels dan is Shellac een geweldige gel polish voor jouw nagels.

Lees meer

Pedicure

De Pedicure heeft als doel om je (weer) pijnvrij te laten lopen en heeft een signalerende functie. Daarnaast zorgt een pedicure ervoor dat jouw voeten er mooi verzorgd uit zien. Benieuwd hoe ik te werk ga?

Lees meer

Voetreflexzonemassage

Voetreflexzonemassage is een eeuwen oude drukpunt massage die op een ontspannende manier lichaam en geest tot rust laat komen. Het stimuleert betere doorbloeding van organen, activeert lymfedoorstroming en verwijderd weefselverklevingen.

Lees meer

Massage

De lichaamsmassage is een combinatie van verschillende technieken en grepen die het weefsel en spieren ontspannen en afvalstoffen afvoeren. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Lees dan gauw verder.

Lees meer

Permanente make-up

Permanente make-up (PMU) bij PMU Studio 26. De mooiste PMU passend bij jouw gezicht. Lees op deze pagina alles over deze behandeling.

Lees meer

PMU – wenkbrauwen

Permanente wenkbrauwen bij PMU Studio 26. Geen omkijken meer naar je wenkbrauwen, want die zitten elke dag goed. Meer weten? Kijk op deze pagina.

Lees meer

PMU – eyeliner

Permanente eyeliner bij PMU Studio 26. Altijd prachtige, sprekende ogen met permanente eyeliner. Geïnteresseerd? Neem een kijkje!

Lees meer

PMU – lippen

Permanente lipliner bij PMU Studio 26. Geen enkel omkijken meer naar je lippen. Klinkt goed? Lees verder op deze pagina!

Lees meer

PMU & chemotherapie

En dan is er kanker geconstateerd... Gelukkig is de medische wetenschap steeds succesvoller bij het behandelen van kanker. Ook wij kunnen je ondersteunen in deze periode. Wil je meer weten over permanente make-up bij kanker? Lees het hier.

Lees meer

PMU-removal

Removal-behandeling bij PMU Studio 26? Dat is mogelijk! Op deze pagina lees je meer over de PMU-removal-behandeling.

Lees meer

Reviews

Ik kwam al jaren bij Mascha voor mijn voetjes en was zo blij dat ze het weer heeft opgepakt op een schitterende locatie. Mascha is een vakvrouw, werkt erg hygiënisch en zorgt ervoor dat mijn voeten er weer schoon en fris uitzien. Schimmelnagels worden goed behandeld en ze luistert naar mijn wensen. Super fijn om hier je voeten te laten verwennen!

- Sandra Tognetti

Uitstekend resultaat bij de heerlijke gezichts behandeling. Schoon, netjes en punctueel wat je wil van een behandeling. En ook bij vragen krijg je advies waar je mee verder kunt. Behandeling Professioneel en met liefde uitgevoerd. Cadeautje voor mezelf.

- Iris

Ik heb bij Mascha een heerlijke schoonheidsbehandeling ondergaan die mij een ontspannen en voldaan gevoel gaven en een prachtig resultaat. Mascha is een fijne vakvrouw die precies weet waar ze mee bezig is. Ze verteld welke producten ze gebruikt en welk persoonlijk doel ze dienen, na een gedegen huidanalyse. Ze werkt hygiënisch en kalm waardoor de ontspanning al snel intreedt. Een schoonheidsbehandeling bij Mascha is een stukje persoonlijke verwennerij maar ook erg leuk om cadeau te doen!

- Yvonne

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.