fbpx

Behandelingen


Bekijk hieronder alle mogelijkheden over bedrijf

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van onze mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Bekijk hieronder onze mogelijkheden

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van onze mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Gelpolish

Gelpolish gaat anders te werk dan gelnagels. Er wordt gebruik gemaakt van gelpolish die uithardt onder een UV-lamp. Lees hier meer over de behandeling.

Lees meer

BIAB nagels

'BIAB nagels': wat houdt het nou precies in? En wat zijn de voordelen in vergelijking tot het nemen van andere kunstnagels? Lees er hier meer over.

Lees meer

Gelnagels

Gelnagels worden meestal gezien als de meest natuurlijke vorm van kunstnagels. Lees hier over de mogelijkheden van gelnagels.

Lees meer

Huidverzorging en huidverbetering

Bij huidverbetering ga je een stapje verder dan de bovenste huidlaag van de huid. Huidverbetering werkt ook in diepe lagen van de opperhuid, met als doel de huid te stimuleren om nieuwe cellen aan te maken. Lees meer over mijn behandelingen én de producten.

Lees meer

Carbon Laser Peeling

De Carbon Laser Peeling is een effectieve methode voor een diepe en zuiverende reiniging van de huid. De methode verwijdert dode huidcellen, onzuiverheden, fijne rimpeltjes en verkleuringen, en verkleint verwijde poriën.

Lees meer

Pedicure

De pedicure heeft als doel om je (weer) pijnvrij te laten lopen en heeft een signalerende functie. Daarnaast zorgt de pedicure ervoor dat jouw voeten er mooi verzorgd uitzien. Benieuwd hoe ik te werk ga?

Lees meer

Massage

De lichaamsmassage is een combinatie van verschillende technieken en grepen die het weefsel en spieren ontspannen en afvalstoffen afvoeren. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Lees dan gauw verder.

Lees meer

Voetreflexzonemassage

Voetreflexzonemassage is een eeuwenoude drukpuntmassage die op een ontspannende manier lichaam en geest tot rust laat komen. De massage stimuleert de doorbloeding van organen, activeert de lymfedoorstroming en verwijdert weefselverklevingen.

Lees meer

CND Shellac voor de voeten

CND Shellac is een gelpolish waarbij de natuurlijke nagel niet hoeft te worden opgeruwd. Wil je meer sterkte en langdurigheid geven aan zwakke, dunne of breekbare nagels, of wil je tijdens de vakantie of zomer mooi verzorgde nagels, dan is Shellac een geweldige gelpolish voor jouw nagels.

Lees meer

Manicure

Bij het woord manicure denken veel mensen aan kunstnagels. Dat is echter niet juist. Bij een manicure draait het om optimale verzorging van de nagels en handen.

Lees meer

Permanente make-up

Permanente make-up (PMU) bij PMU Studio 26. De mooiste PMU passend bij jouw gezicht. Lees op deze pagina alles over deze behandeling.

Lees meer

Reviews

Altijd gezellig bij Kris ,warm welkom,en altijd zeer tevreden weer naar huis ,Dank je wel Kris

- Anita Gravers

Hele lieve vrouw en goede behandeling topje

- Betsie Van alphen

Meerdere keren al geweest en ook dit keer weer zeer tevreden. Krista legt alles goed uit en zegt wat ze er zelf ook van vindt en daar hou ik van!

- Brigit May

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij BeautyBarn Limmen? Geef dan een cadeaubon!