fbpx

CND Shellac voor de voeten

CND Shellac voor de voeten

CND Shellac is een gelpolish waarbij de natuurlijke nagel niet hoeft te worden opgeruwd. De gel is vegan en dierproefvrij, en is zonder vijlen aan te brengen en te verwijderen. Wil je meer kracht geven aan zwakke, dunne of breekbare nagels, of wil je tijdens een vakantie of in de zomer mooi verzorgde nagels, dan is Shellac een geweldige gelpolish voor jouw nagels. Het is geen vervanger voor nagellak of kunstnagels.

Shellac

CND Shellac is een unieke gellak die je draagt als een traditionele nagellak, maar die 2 tot 3 weken mooi blijft en goed blijft zitten. De CND Shellac beschadigt de nagel minder snel dan normale nagellak. De Shellac van CND is een topproduct, dekt goed en blijft 14 dagen of langer mooi. De afsluitende, sterke topcoat beschermt de kleur optimaal. Ik werk met een CCFL LED-lamp, zodat de lak goed en veilig hard wordt. De CND Shellac behandeling wordt afgesloten met een verzorgende nagel-/ huidolie om uitdrogen te voorkomen. Alle producten van CND zijn dierproefvrij.

Let op: ik zet geen nail art.

Hoe wordt Shellac aangebracht?

De nagels worden gereinigd en daarna volgen de base coat, de kleur en de topcoat. Deze 3 lagen harden alle 3 in deze volgorde onder een LED-lamp netjes uit tot een geweldig resultaat dat ongeveer 14 dagen blijft zitten. Shellac is pijnloos en veilig, ook voor zwangere dames.

ACTIE!

Pedicure basis, inclusief:

  • nagels knippen
  • vijlen / frezen
  • behandelen nagelomgeving en klein snij/schuureelt
  • Shellac 1 kleur

voor €59,- in plaats van €69,50*.
Deze aanbieding is geldig in april, mei en juni 2024.

* Exclusief behandeling micose, ingegroeide nagel, likdoorn, verwijderen overmatig eelt en nagellak en/of Shellac.

Reviews

Altijd gezellig bij Kris ,warm welkom,en altijd zeer tevreden weer naar huis ,Dank je wel Kris

- Anita Gravers

Hele lieve vrouw en goede behandeling topje

- Betsie Van alphen

Meerdere keren al geweest en ook dit keer weer zeer tevreden. Krista legt alles goed uit en zegt wat ze er zelf ook van vindt en daar hou ik van!

- Brigit May

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij BeautyBarn Limmen? Geef dan een cadeaubon!