fbpx

CND Shellac voor de voeten

CND Shellac voor de voeten

CND Shellac is een gelpolish waarbij de natuurlijke nagel niet hoeft te worden opgeruwd. De gel is vegan en dierproefvrij, en is zonder vijlen aan te brengen en te verwijderen. Wil je meer kracht geven aan zwakke, dunne of breekbare nagels, of wil je tijdens een vakantie of in de zomer mooi verzorgde nagels, dan is Shellac een geweldige gelpolish voor jouw nagels. Het is geen vervanger voor nagellak of kunstnagels.

Shellac

CND Shellac is een unieke gellak die je draagt als een traditionele nagellak, maar die 2 tot 3 weken mooi blijft en goed blijft zitten. De CND Shellac beschadigt de nagel minder snel dan normale nagellak. De Shellac van CND is een topproduct, dekt goed en blijft 14 dagen of langer mooi. De afsluitende, sterke topcoat beschermt de kleur optimaal. Ik werk met een CCFL LED-lamp, zodat de lak goed en veilig hard wordt. De CND Shellac behandeling wordt afgesloten met een verzorgende nagel-/ huidolie om uitdrogen te voorkomen. Alle producten van CND zijn dierproefvrij.

Let op: ik zet geen nail art.

Hoe wordt Shellac aangebracht?

De nagels worden gereinigd en daarna volgen de base coat, de kleur en de topcoat. Deze 3 lagen harden alle 3 in deze volgorde onder een LED-lamp netjes uit tot een geweldig resultaat dat ongeveer 14 dagen blijft zitten. Shellac is pijnloos en veilig, ook voor zwangere dames.

Reviews

Bij Mascha laten masseren in een opbouwende fase waardoor mijn spieren steeds losser worden en ik beter kan sporten en minder pijn heb in mijn schouders, ze werkt heel vakkundig en voel me erg prettig in haar kamer. Ze geeft goede adviezen die je kan gebruiken in het dagelijkse leven qua sport, voeding en voedingssupplementen.

- Sandra Bus

Ook ik ben al jarenlang klant bij Mascha. Ze is een vakvrouw. Gedreven in haar werk. Luistert goed naar je wensen, zoekt dingen uit en geeft een eerlijk advies. Een schoonheidsbehandeling bij Mascha is voor mij ook een moment van ontspanning en rust. Ze weet een fijne sfeer neer te zetten en ik vind haar een leuk mens.

- Lizzy

Mascha heeft veel kennis op diverse vlakken en dat merk je in haar werkwijze en adviezen. Eerlijk, duidelijk en behulpzaam. Zij werkt met zorg en hygiënisch. Ben al jarenlang een tevreden klant.

- Irene

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.