fbpx

Gelnagels

Gelnagels

Gelnagels worden meestal gezien als de meest natuurlijke vorm van kunstnagels. Ze worden gebruikt als een versteviging voor de natuurlijke nagels.

kunstnagels
gelnagels

De behandeling

Bij gelnagels wordt er een kant en klaar stofje op de nagels gelakt. Door middel van een UV-lamp dient het vervolgens uit te harden en vast te blijven zitten. Je hebt de mogelijkheid om de nagels alleen te verstevigen en/of te verlengen. In geval van verlenging zal er gebruik worden gemaakt van een kunstnagel. Ook bij gelnagels zijn de mogelijkheden wat betreft kleuren en glitters eindeloos.

Wil je graag verstevigende gelnagels, dan wordt de gel alleen op de nagels aangebracht. Voor verlenging van de nagels wordt er gebruik gemaakt van tips of sjablonen. De gebruikte gellak is een stroperige substantie die onder UV-licht uithardt. Dit in tegenstelling tot het poederige acryl, dat in de buitenlucht uithardt.

Reviews

Altijd gezellig bij Kris ,warm welkom,en altijd zeer tevreden weer naar huis ,Dank je wel Kris

- Anita Gravers

Hele lieve vrouw en goede behandeling topje

- Betsie Van alphen

Meerdere keren al geweest en ook dit keer weer zeer tevreden. Krista legt alles goed uit en zegt wat ze er zelf ook van vindt en daar hou ik van!

- Brigit May

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij BeautyBarn Limmen? Geef dan een cadeaubon!