fbpx

Gelnagels

Gelnagels

Gelnagels worden meestal gezien als de meest natuurlijke vorm van kunstnagels. Ze worden gebruikt als een versteviging voor de natuurlijke nagels.

kunstnagels
gelnagels

De behandeling

Bij gelnagels wordt er een kant en klaar stofje op de nagels gelakt. Door middel van een UV-lamp dient het vervolgens uit te harden en vast te blijven zitten. Je hebt de mogelijkheid om de nagels alleen te verstevigen en/of te verlengen. In geval van verlenging zal er gebruik worden gemaakt van een kunstnagel. Ook bij gelnagels zijn de mogelijkheden wat betreft kleuren en glitters eindeloos

Wil je graag verstevigende gelnagels, dan wordt de gel alleen op de nagels aangebracht. Voor verlenging van de nagels wordt er gebruik gemaakt van tips of sjablonen. De gebruikte gellak is een stroperig substantie die onder UV-licht uithard. Dit in tegenstelling tot het poederige acryl dat in de buitenlucht uithard.

Reviews

Krista is echt de beste in haar vak! Je voelt je al snel vertrouwd omdat ze zoveel kennis heeft en 100% weet wat ze doet. Heel fijn, en heel relaxed op die manier.

- Nicole Engelenberg

Super blij met m’n wenkbrauwen! Uitgebreid advies gekregen. Er wordt goed naar je wensen geluisterd. Zeer professioneel en met veel zorg behandeld.

- Chantal Labee

Super blij weer met het resultaat!

- Corinne Timmer Zweers

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.