fbpx

Gelpolish

Gelpolish

Gelnagellak is weer iets anders dan gelnagels, en is eigenlijk gewone nagellak die uithardt onder een uv- of ledlamp. Dit product combineert de eigenschappen van een gelnagel met die van een nagellak in een veelvoud aan kleuren, van mooi naturel of french manicure tot klassiek rood voor bijvoorbeeld een feestje.

gelpolish

De behandeling

De gellak wordt op dezelfde manier aangebracht als normale nagellak, maar moet dus nog wel uitharden onder een lamp. Met gellak kun je je nagels dus niet verlengen, maar de lak blijft wel een stuk langer zitten dan gewone nagellak. Een gelnagellak gaat lang mee. Gemiddeld mag je toch rekenen op 2 weken. Je zou ze zelfs nog langer kunnen dragen mocht je nog geen grote uitgroei van je nagels hebben. Gellak kan je op verschillende manieren verwijderen. Je kan gellak eraf halen met een gewone vijl, elektrische vijl of je kan je nagels laten afweken in aceton. Indien je niet over genoeg vaardigheid beschikt raad ik je wel af om met een elektrische vijl te werken.

Reviews

Krista is echt de beste in haar vak! Je voelt je al snel vertrouwd omdat ze zoveel kennis heeft en 100% weet wat ze doet. Heel fijn, en heel relaxed op die manier.

- Nicole Engelenberg

Super blij met m’n wenkbrauwen! Uitgebreid advies gekregen. Er wordt goed naar je wensen geluisterd. Zeer professioneel en met veel zorg behandeld.

- Chantal Labee

Super blij weer met het resultaat!

- Corinne Timmer Zweers

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.