fbpx

Gelpolish

Gelpolish

Gelnagellak is weer iets anders dan gelnagels, en is eigenlijk gewone nagellak die uithardt onder een uv- of ledlamp. Dit product combineert de eigenschappen van een gelnagel met die van een nagellak in een veelvoud aan kleuren, van mooi naturel of french manicure tot klassiek rood voor bijvoorbeeld een feestje.

gelpolish

De behandeling

De gellak wordt op dezelfde manier aangebracht als normale nagellak, maar moet dus nog wel uitharden onder een lamp. Met gellak kun je je nagels dus niet verlengen, maar de lak blijft wel een stuk langer zitten dan gewone nagellak. Een gelnagellak gaat lang mee. Gemiddeld mag je toch rekenen op 2 weken. Je zou ze zelfs nog langer kunnen dragen, mocht je nog geen grote uitgroei van je nagels hebben. Gellak kun je op verschillende manieren verwijderen. Je kunt gellak eraf halen met een gewone vijl of elektrische vijl, of je kunt je nagels laten afweken in aceton. Wanneer je niet over genoeg vaardigheid beschikt, raad ik je wel af om met een elektrische vijl te werken.

Reviews

Altijd gezellig bij Kris ,warm welkom,en altijd zeer tevreden weer naar huis ,Dank je wel Kris

- Anita Gravers

Hele lieve vrouw en goede behandeling topje

- Betsie Van alphen

Meerdere keren al geweest en ook dit keer weer zeer tevreden. Krista legt alles goed uit en zegt wat ze er zelf ook van vindt en daar hou ik van!

- Brigit May

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij BeautyBarn Limmen? Geef dan een cadeaubon!