fbpx

Huidverzorging en huidverbetering

Huidverzorging en huidverbetering

Bij huidverbetering ga je een stapje verder dan de bovenste huidlaag van de huid. Huidverbetering werkt ook in diepe lagen van de opperhuid, met als doel de huid te stimuleren om nieuwe cellen aan te maken. Het heeft een langdurig resultaat. Als je veroudering wilt vertragen, is er namelijk meer nodig dan je reguliere verzorgingsproducten.

De behandelingen

De behandelingen bestaan uit een analyse van de huid, het reinigen van de huid, het verwijderen van onzuiverheden, epileren, een massage van de hals en het decolleté, een masker en een afsluitende dag-/oogverzorging.

De Carbon Laser Peel behandeling is een goed voorbeeld van een huidverbeterende behandeling. Ook zijn de volgende producten een goede toevoeging voor huidverbetering: serums, kuurproducten en crèmes van Annemarie Börlind. Deze bevatten kleine moleculen (cosmeceuticals) die doordringen in de levende cellagen. Ze dringen dus veel dieper door in de huid dan de reguliere huidverzorgingsproducten. Hierdoor wordt de huidconditie ook echt verbeterd. Vernieuwende, effectieve natuurcosmetica gaat bij Annemarie Börlind hand in hand met respect voor mens en natuur. De producten worden ontwikkeld en geproduceerd in het Zwarte Woud. Het is effectieve natuurcosmetica met plantenextracten uit gecontroleerde biologische teelt, met bronwater afkomstig uit een diepe bron met een bevestigde werkzaamheid, zonder dierextracten. Het assortiment is vegetarisch en bevat ook veganistische producten. Parabenen en derivaten van minerale oliën (siliconen, aromatische koolstoffen en paraffine) worden vanzelfsprekend niet gebruikt: ‘Wat ik niet kan eten, breng ik ook niet aan op mijn huid’.

De producten van Systeem Absoluut en NatuRoyale bevatten een soortgelijk transportsysteem in de crèmes, lotions en kuurproducten, die dieper in de huidlagen dringen. Deze natuurcosmeticaproducten zijn verkrijgbaar bij Simply Natural.

Huidverzorging werkt vooral op de buitenste huidlaag van de opperhuid: het effect is slechts tijdelijk zichtbaar, er verandert niets in het levende gedeelte van je huid, en de huidverzorging werkt meestal in combinatie met massage, olie enzovoort. Denk hierbij aan gezichtsbehandelingen en massages.

Mijn merken

Ik werk met de producten van het Duitse merk Annemarie Borlind. De producten bevatten plantenextracten uit een gecontroleerde biologische teelt en water uit de eigen diepe bron. De werkzaamheid is getest en goed bevonden, bevat geen dierextracten, is niet getest op dieren en voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van Stiftung Warentest en Oko.

De producten activeren de stevigheid van de huid, herstellen de vitaliteit, en gaan droogtelijntjes en vermoeidheid tegen. Bij deze behandeling werk ik met kuurproducten en ampullen van hoogwaardige kwaliteit.

Reviews

Heerlijke hot stone massage gehad bij Mascha. Een nieuwe behandeling, nooit gehad maar heel lekker en relaxed. Vooral de kleine steentjes die ze gebruikte bij de gezichtsmassage waren verrassend. Zeker een aanrader.

- Josja 52 jaar

Mascha kon gelukkig mijn zwaar belaste voeten weer fixen zodat ik mijn opleiding bij de Mariniers kon voortzetten. Bedankt voor je hulp goede nazorg en adviezen.

- Kay Visser 21 jaar

Bij Mascha laten masseren in een opbouwende fase waardoor mijn spieren steeds losser worden en ik beter kan sporten en minder pijn heb in mijn schouders, ze werkt heel vakkundig en voel me erg prettig in haar kamer. Ze geeft goede adviezen die je kan gebruiken in het dagelijkse leven qua sport, voeding en voedingssupplementen.

- Sandra Bus

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.