fbpx

Manicure

Manicure

Bij het woord ‘manicure’ denken veel mensen aan kunstnagels. Dat is echter niet juist. Bij een manicure draait het om een optimale verzorging van de nagels en handen. De nagels en handen kunnen bijvoorbeeld door werk, sport of schoonmaakmiddelen uitdrogen of vies worden, en de conditie van de nagelriemen kan afnemen. Een manicure zorgt voor sterke en gezonde nagels en zachte en verzorgde handen.

nagelstudio-jolie-manicure

Voor wie is een manicure geschikt?

Een manicure is onder andere geschikt voor mensen die van zichzelf al mooie nagels hebben en ervoor willen zorgen dat dit ook zo blijft. Natuurlijk is de behandeling er ook voor mensen die bijvoorbeeld door hun werk of een zwangerschap droge en beschadigde handen hebben. Kortom: een ontspannen en verzorgende behandeling voor iedereen! 

Reviews

Bij Mascha laten masseren in een opbouwende fase waardoor mijn spieren steeds losser worden en ik beter kan sporten en minder pijn heb in mijn schouders, ze werkt heel vakkundig en voel me erg prettig in haar kamer. Ze geeft goede adviezen die je kan gebruiken in het dagelijkse leven qua sport, voeding en voedingssupplementen.

- Sandra Bus

Ook ik ben al jarenlang klant bij Mascha. Ze is een vakvrouw. Gedreven in haar werk. Luistert goed naar je wensen, zoekt dingen uit en geeft een eerlijk advies. Een schoonheidsbehandeling bij Mascha is voor mij ook een moment van ontspanning en rust. Ze weet een fijne sfeer neer te zetten en ik vind haar een leuk mens.

- Lizzy

Mascha heeft veel kennis op diverse vlakken en dat merk je in haar werkwijze en adviezen. Eerlijk, duidelijk en behulpzaam. Zij werkt met zorg en hygiënisch. Ben al jarenlang een tevreden klant.

- Irene

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.