fbpx

Manicure

Manicure

Bij het woord ‘manicure’ denken veel mensen aan kunstnagels. Dat is echter niet juist. Bij een manicure draait het om een optimale verzorging van de nagels en handen. De nagels en handen kunnen bijvoorbeeld door werk, sport of schoonmaakmiddelen uitdrogen of vies worden, en de conditie van de nagelriemen kan afnemen. Een manicure zorgt voor sterke en gezonde nagels en zachte en verzorgde handen.

nagelstudio-jolie-manicure

Voor wie is een manicure geschikt?

Een manicure is onder andere geschikt voor mensen die van zichzelf al mooie nagels hebben en ervoor willen zorgen dat dit ook zo blijft. Natuurlijk is de behandeling er ook voor mensen die bijvoorbeeld door hun werk of een zwangerschap droge en beschadigde handen hebben. Kortom: een ontspannen en verzorgende behandeling voor iedereen! 

Reviews

Krista is echt de beste in haar vak! Je voelt je al snel vertrouwd omdat ze zoveel kennis heeft en 100% weet wat ze doet. Heel fijn, en heel relaxed op die manier.

- Nicole Engelenberg

Super blij met m’n wenkbrauwen! Uitgebreid advies gekregen. Er wordt goed naar je wensen geluisterd. Zeer professioneel en met veel zorg behandeld.

- Chantal Labee

Super blij weer met het resultaat!

- Corinne Timmer Zweers

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.