fbpx

Pedicure

Pedicure

De pedicure heeft als doel om je (weer) pijnvrij te laten lopen en heeft een signalerende functie. Daarnaast zorgt de pedicure ervoor dat jouw voeten er mooi verzorgd uitzien.

De behandeling

Om jou (weer) pijnvrij te laten lopen én een paar mooi verzorgde voeten te bezorgen, ga ik als volgt te werk: ik verwijder eelt en likdoorns, en knip en frees je nagels op de juiste wijze. Ook kan ik eventuele nagelproblemen oplossen.

Ik geef ook advies bij:

  • Voet- en nagelproblemen
  • Schoeisel
  • Persoonlijke hygiëne
  • Huidverzorging

Simply Natural

Simply Natural is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet en heeft een door de branche erkend diploma én een aantekening voor voetverzorging bij diabetici. Volwassenen, jongeren en kinderen zijn van harte welkom in mijn stoel!

Reviews

Bij Mascha laten masseren in een opbouwende fase waardoor mijn spieren steeds losser worden en ik beter kan sporten en minder pijn heb in mijn schouders, ze werkt heel vakkundig en voel me erg prettig in haar kamer. Ze geeft goede adviezen die je kan gebruiken in het dagelijkse leven qua sport, voeding en voedingssupplementen.

- Sandra Bus

Ook ik ben al jarenlang klant bij Mascha. Ze is een vakvrouw. Gedreven in haar werk. Luistert goed naar je wensen, zoekt dingen uit en geeft een eerlijk advies. Een schoonheidsbehandeling bij Mascha is voor mij ook een moment van ontspanning en rust. Ze weet een fijne sfeer neer te zetten en ik vind haar een leuk mens.

- Lizzy

Mascha heeft veel kennis op diverse vlakken en dat merk je in haar werkwijze en adviezen. Eerlijk, duidelijk en behulpzaam. Zij werkt met zorg en hygiënisch. Ben al jarenlang een tevreden klant.

- Irene

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.