fbpx

Permanente make-up

Permanente make-up

Permanente make-up, afgekort PMU of ook wel ‘cosmetische tatoeage’, is het inbrengen van pigmenten met een speciaal PMU-apparaat met een ultradunne naald die heel snel op en neer gaat. De pigmenten gaan minder diep de huid in dan bij een tatoeage, en daarom vervaagt het langzaam.

Waarom PMU?

Er kunnen verschillende redenen zijn om voor een (cosmetische of medische) PMU-behandeling te kiezen, namelijk:

 • Altijd een verzorgd uiterlijk
 • Weinig tot geen wenkbrauwen hebben, dus weinig expressie in het gezicht
 • Moeite hebben met opmaken
 • Allergisch zijn voor make-up
 • Tijdens sporten en/of vakantie geen zorgen over uitlopen of wegvegen
 • Handig bij saunabezoek
 • Gewoon door wind en regen kunnen lopen of fietsen zonder zorgen
 • Zó je bed uit stappen en meteen een uitdrukking op je gezicht hebben
 • Als je een haaraandoening hebt, zoals Alopecia Areata
 • Littekens in je wenkbrauw
 • Littekens op je lip (‘hazenlip’)

Maatwerk

Omdat niemand een symmetrisch gezicht heeft, is het belangrijk om te kijken en niet alleen te meten. De botstructuur kan bijvoorbeeld afwijkend zijn en een spier kan sterker ontwikkeld zijn aan een kant door intensiever gebruik. Daarom is het belangrijk om goed te kijken en alles te zien, van licht of schaduweffecten tot bot- en spieropbouw in het gezicht. Niemand is hetzelfde, dus iedereen heeft andere wenkbrauwen. Een goede wenkbrauw geeft jouw gezicht een positieve invloed en een open en gelifte look. Jouw wenkbrauwen zijn maatwerk!

​​​​​​​​​​Na ongeveer 1,5 jaar kun je terugkomen voor een nabehandeling om je PMU op te frissen, zodat je er weer zo’n 1,5 jaar van kunt genieten.

Deze hairstroketechniek maakt gebruik van de meest fijne haartjes die niet van echt te onderscheiden zijn. Perfect om gaatjes en ontbrekende stukjes in de wenkbrauw in te vullen!

Reviews

Ik kwam al jaren bij Mascha voor mijn voetjes en was zo blij dat ze het weer heeft opgepakt op een schitterende locatie. Mascha is een vakvrouw, werkt erg hygiënisch en zorgt ervoor dat mijn voeten er weer schoon en fris uitzien. Schimmelnagels worden goed behandeld en ze luistert naar mijn wensen. Super fijn om hier je voeten te laten verwennen!

- Sandra Tognetti

Uitstekend resultaat bij de heerlijke gezichts behandeling. Schoon, netjes en punctueel wat je wil van een behandeling. En ook bij vragen krijg je advies waar je mee verder kunt. Behandeling Professioneel en met liefde uitgevoerd. Cadeautje voor mezelf.

- Iris

Ik heb bij Mascha een heerlijke schoonheidsbehandeling ondergaan die mij een ontspannen en voldaan gevoel gaven en een prachtig resultaat. Mascha is een fijne vakvrouw die precies weet waar ze mee bezig is. Ze verteld welke producten ze gebruikt en welk persoonlijk doel ze dienen, na een gedegen huidanalyse. Ze werkt hygiënisch en kalm waardoor de ontspanning al snel intreedt. Een schoonheidsbehandeling bij Mascha is een stukje persoonlijke verwennerij maar ook erg leuk om cadeau te doen!

- Yvonne

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.