fbpx

PMU – eyeliner

Permanente eyeliner

Permanente eyeliner is een prachtige techniek die je gezicht laat stralen. Een stralende blik: dat is de belangrijkste reden voor vrouwen om een eyeliner te gebruiken. Door een lijntje boven en/of onder de wimperrand te maken, lijken de wimpers voller en de ogen groter. Dagelijks een eyeliner aanbrengen is een nauwkeurig en soms tijdrovend klusje. De oplossing is een permanente eyeliner.

Geen gedoe

Met een permanente eyeliner heb je ook geen gedoe met uitlopende make-up tijdens:

  • vakantie
  • sporten
  • zwemmen
  • sauna
  • strand

Onze mogelijkheden:

  • Infra lash. Dit is een heel dun lijntje tussen de wimpers.
  • Volle eyeliner. Dit is bredere lijn, dus ook boven de wimpers.
  • Volle eyeliner met wing. Dit is ook een bredere lijn, maar dan met een ‘wing’ (uitlopend staartje omhoog).
  • Smudge eyeliner. Dit is een schaduw-eyeliner. Hierbij lijkt het alsof je je potloodje hebt vervaagd.
  • Gekleurde eyeliner. Dit kunnen alle types eyeliner zijn, maar dan met één kleur of verschillende kleuren.

De behandeling

Alle permanente make-up eyelinerbehandelingen bestaan uit een paar onderdelen. Eerst is er een uitgebreid intakegesprek waarbij we vorm en kleur bespreken. Hiermee wil ik je een goede indruk geven van wat we gaan doen. Vervolgens wordt de PMU gezet. Daarna kom je nog terug voor 2 nabehandelingen. Tussen de behandelingen zitten 4 à 6 weken aan genezingstijd. De reden dat er 3 behandelingen nodig zijn, is dat de pigmenten opgebouwd moeten worden in de huid. Na de behandeling moet de huid 1 week droog blijven (zorg ervoor dat je haar al gewassen is). Dit is nodig omdat de huid haar eigen genezingsproces kan ingaan en er zich korstjes zullen vormen op de aangebrachte wenkbrauwen. De kleur zal de eerste dagen wat donkerder zijn. De korstjes mag je er niet af krabben. Deze zullen vanzelf loslaten. Na de natuurlijke afstoot wordt de kleur gemiddeld 2 tinten lichter. Soms bestaat er een kans dat er sommige stukjes van de PMU weg zijn. Die komen later terug, of zullen tijdens de nabehandelingen weer worden opgevuld.

Fotogalerij permanente eyeliner

Reviews

Super tevreden

- Raquel Verhijde

Supertevreden over de behandeling. Krista is echt een topper in haar vak!

- Louette Schwartz

Na binnenkomst in haar prachtige salon werden mijn zenuwen direct weggenomen door de warme en duidelijke uitleg van Krista. Stap voor stap zijn we samen tot een prachtig model gekomen dat precies is wat ik wil en bij mijn gezicht past. Héél erg blij met het uiteindelijke resultaat, een hele dikke dank je wel hiervoor Krista!!

- Miranda de Graaf

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.