fbpx

PMU – lippen

Permanente lipliner

Het pigmenteren van lippen is een behandeling die steeds populairder wordt. Een mooie en strakke lip geeft immers een jongere en frissere uitstraling.

Lipliner

De reden om voor permanente lipliner te kiezen zijn:

  • Het vervagen van de lipcontouren en het dunner worden van de lippen (door ouder worden)
  • Een litteken of schisis (‘hazenlip’)
  • Het uitlopen of ‘opeten’ van lippenstift
  • Een allergie voor lippenstift
  • Het camoufleren van pigmentkleuren op de lippen

Kleuren lipliner

Er zijn veel kleuren voor lipliner om uit te kiezen, van naturel nude tot uitgesproken kleuren. De intensiteit van de kleur zal na het zetten 40% lichter worden.

Technieken

Er zijn 2 technieken op het gebied van permanente lippen:

Aquarelle lips. Bij aquarelle lips is de kleur langs de contouren van de lip donkerder dan in het midden. De kleur is zacht en geeft een optisch vollere lip.

Full lips. Full lips geven de lippen overal evenveel kleur en een strakke contour. De lip ziet er erg natuurlijk uit en je kunt voor je eigen lipkleur kiezen. Je hebt altijd nog de mogelijkheid om hier lippenstift overheen te dragen.

Behandeling

Het is belangrijk om vóór de behandeling aan te geven of je ooit een koortslip hebt gehad. Hier geven wij dan een passend advies over, om een uitbraak te voorkomen. Dit zal tijdens de afspraak besproken worden. De eerste behandeling duurt ongeveer 3 uur, waarin het tekenen en de kleurkeuze uitvoerig besproken worden. Vooraf en tijdens de behandeling wordt er met verdoving gewerkt, zodat de behandeling pijnloos is.

Fotogalerij permanente lipliner

Reviews

Krista is echt de beste in haar vak! Je voelt je al snel vertrouwd omdat ze zoveel kennis heeft en 100% weet wat ze doet. Heel fijn, en heel relaxed op die manier.

- Nicole Engelenberg

Super blij met m’n wenkbrauwen! Uitgebreid advies gekregen. Er wordt goed naar je wensen geluisterd. Zeer professioneel en met veel zorg behandeld.

- Chantal Labee

Super blij weer met het resultaat!

- Corinne Timmer Zweers

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.