fbpx

PMU – lippen

Permanente lipliner

Het pigmenteren van lippen is een behandeling die steeds populairder wordt. Een mooie en strakke lip geeft immers een jongere en frissere uitstraling.

Lipliner

De reden om voor permanente lipliner te kiezen zijn:

  • Het vervagen van de lipcontouren en het dunner worden van de lippen (door ouder worden)
  • Een litteken of schisis (‘hazenlip’)
  • Het uitlopen of ‘opeten’ van lippenstift
  • Een allergie voor lippenstift
  • Het camoufleren van pigmentkleuren op de lippen

Kleuren lipliner

Er zijn veel kleuren voor lipliner om uit te kiezen, van naturel nude tot uitgesproken kleuren. De intensiteit van de kleur zal na het zetten 40% lichter worden.

Technieken

Er zijn 2 technieken op het gebied van permanente lippen:

Aquarelle lips. Bij aquarelle lips is de kleur langs de contouren van de lip donkerder dan in het midden. De kleur is zacht en geeft een optisch vollere lip.

Full lips. Full lips geven de lippen overal evenveel kleur en een strakke contour. De lip ziet er erg natuurlijk uit en je kunt voor je eigen lipkleur kiezen. Je hebt altijd nog de mogelijkheid om hier lippenstift overheen te dragen.

Behandeling

Het is belangrijk om vóór de behandeling aan te geven of je ooit een koortslip hebt gehad. Hier geven wij dan een passend advies over, om een uitbraak te voorkomen. Dit zal tijdens de afspraak besproken worden. De eerste behandeling duurt ongeveer 3 uur, waarin het tekenen en de kleurkeuze uitvoerig besproken worden. Vooraf en tijdens de behandeling wordt er met verdoving gewerkt, zodat de behandeling pijnloos is.

Fotogalerij permanente lipliner

Reviews

Bij Mascha laten masseren in een opbouwende fase waardoor mijn spieren steeds losser worden en ik beter kan sporten en minder pijn heb in mijn schouders, ze werkt heel vakkundig en voel me erg prettig in haar kamer. Ze geeft goede adviezen die je kan gebruiken in het dagelijkse leven qua sport, voeding en voedingssupplementen.

- Sandra Bus

Ook ik ben al jarenlang klant bij Mascha. Ze is een vakvrouw. Gedreven in haar werk. Luistert goed naar je wensen, zoekt dingen uit en geeft een eerlijk advies. Een schoonheidsbehandeling bij Mascha is voor mij ook een moment van ontspanning en rust. Ze weet een fijne sfeer neer te zetten en ik vind haar een leuk mens.

- Lizzy

Mascha heeft veel kennis op diverse vlakken en dat merk je in haar werkwijze en adviezen. Eerlijk, duidelijk en behulpzaam. Zij werkt met zorg en hygiënisch. Ben al jarenlang een tevreden klant.

- Irene

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.