fbpx

PMU – wenkbrauwen

Permanente wenkbrauwen

Er zijn verschillende technieken voor prachtige permanente wenkbrauwen. Zo werken we met de nano-brow-, ombre-brow- én schaduw-browtechniek. Deze technieken zijn allemaal machinale technieken.

Ombre-brow

De ombre-browtechniek creëert een goed gevulde wenkbrauw die afloopt in kleurintensiteit richting de neus.

Schaduw-brow

Hierbij lijkt het of de wenkbrauw is getekend met een wenkbrauwpoeder of stomp potloodje. Dit geeft een heel zacht resultaat.

Nano-brow

Deze hairstroketechniek maakt gebruik van de meest fijne haartjes die niet van echt te onderscheiden zijn. Perfect om gaatjes om ontbrekende stukjes in de wenkbrauw in te vullen!

De behandeling

Alle PMU-wenkbrauwbehandelingen verlopen als volgt: eerst is er een uitgebreid intakegesprek waar we vorm en kleur bespreken. Hiermee wil ik je een goede indruk geven van wat we gaan doen. Daarna kom je nog terug voor 2 nabehandelingen. Tussen de behandelingen zitten 4 à 6 weken genezingstijd. De reden dat er 3 behandelingen nodig zijn, is dat we de pigmenten moeten opbouwen in de huid. Na de behandeling moet de huid 1 week droog blijven (zorg ervoor dat je haar al gewassen is). Dit is nodig omdat de huid haar eigen genezingsproces kan ingaan en er zich korstjes gaan vormen op de aangebrachte wenkbrauwen. De kleur zal de eerste dagen wat donkerder zijn. De korstjes mag je er niet af krabben. Deze zullen vanzelf loslaten. Na de natuurlijke afstoot wordt de kleur gemiddeld 2 tinten lichter. Soms bestaat er een kans dat er sommige stukjes van de PMU weg zijn. Die komen later terug, of zullen tijdens de nabehandelingen weer worden opgevuld.

De huid zal indien nodig verdoofd worden tijdens de behandeling. Dus blijf niet tobben met het tekenen van wenkbrauwen en laat je eens goed informeren over de oplossing van een natuurlijke PMU!

Reviews

Heerlijke hot stone massage gehad bij Mascha. Een nieuwe behandeling, nooit gehad maar heel lekker en relaxed. Vooral de kleine steentjes die ze gebruikte bij de gezichtsmassage waren verrassend. Zeker een aanrader.

- Josja 52 jaar

Mascha kon gelukkig mijn zwaar belaste voeten weer fixen zodat ik mijn opleiding bij de Mariniers kon voortzetten. Bedankt voor je hulp goede nazorg en adviezen.

- Kay Visser 21 jaar

Bij Mascha laten masseren in een opbouwende fase waardoor mijn spieren steeds losser worden en ik beter kan sporten en minder pijn heb in mijn schouders, ze werkt heel vakkundig en voel me erg prettig in haar kamer. Ze geeft goede adviezen die je kan gebruiken in het dagelijkse leven qua sport, voeding en voedingssupplementen.

- Sandra Bus

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.