fbpx

PMU – wenkbrauwen

Permanente wenkbrauwen

Er zijn verschillende technieken voor prachtige permanente wenkbrauwen. Zo werken we met de nano-brow-, ombre-brow- én schaduw-browtechniek. Deze technieken zijn allemaal machinale technieken.

Ombre-brow

De ombre-browtechniek creëert een goed gevulde wenkbrauw die afloopt in kleurintensiteit richting de neus.

Schaduw-brow

Hierbij lijkt het of de wenkbrauw is getekend met een wenkbrauwpoeder of stomp potloodje. Dit geeft een heel zacht resultaat.

Nano-brow

Deze hairstroketechniek maakt gebruik van de meest fijne haartjes die niet van echt te onderscheiden zijn. Perfect om gaatjes om ontbrekende stukjes in de wenkbrauw in te vullen!

De behandeling

Alle PMU-wenkbrauwbehandelingen verlopen als volgt: eerst is er een uitgebreid intakegesprek waar we vorm en kleur bespreken. Hiermee wil ik je een goede indruk geven van wat we gaan doen. Daarna kom je nog terug voor 2 nabehandelingen. Tussen de behandelingen zitten 4 à 6 weken genezingstijd. De reden dat er 3 behandelingen nodig zijn, is dat we de pigmenten moeten opbouwen in de huid. Na de behandeling moet de huid 1 week droog blijven (zorg ervoor dat je haar al gewassen is). Dit is nodig omdat de huid haar eigen genezingsproces kan ingaan en er zich korstjes gaan vormen op de aangebrachte wenkbrauwen. De kleur zal de eerste dagen wat donkerder zijn. De korstjes mag je er niet af krabben. Deze zullen vanzelf loslaten. Na de natuurlijke afstoot wordt de kleur gemiddeld 2 tinten lichter. Soms bestaat er een kans dat er sommige stukjes van de PMU weg zijn. Die komen later terug, of zullen tijdens de nabehandelingen weer worden opgevuld.

De huid zal indien nodig verdoofd worden tijdens de behandeling. Dus blijf niet tobben met het tekenen van wenkbrauwen en laat je eens goed informeren over de oplossing van een natuurlijke PMU!

Reviews

Een heel fijn intakegesprek. Heel kundig, gezellig en behulpzaam. Ontzettend goed geholpen!

- Margaret Rozemeijer

Zeer tevreden. Krista neemt de tijd voor je, legt stap voor stap uit, is erg nauwkeurig. Ga tevreden de deur uit.

- Sandra Spanjaard

Altijd blij als ik weer geweest ben. Supermooi! Dankjewel lieve Krista.

- Raquel Vos

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij BeautyBarn Limmen? Geef dan een cadeaubon!