fbpx

PMU – wenkbrauwen

Permanente wenkbrauwen

Er zijn verschillende technieken voor prachtige permanente wenkbrauwen. Zo werken we met de nano-brow-, ombre-brow- én schaduw-browtechniek. Deze technieken zijn allemaal machinale technieken.

Ombre-brow

De ombre-browtechniek creëert een goed gevulde wenkbrauw die afloopt in kleurintensiteit richting de neus.

Schaduw-brow

Hierbij lijkt het of de wenkbrauw is getekend met een wenkbrauwpoeder of stomp potloodje. Dit geeft een heel zacht resultaat.

Nano-brow

Deze hairstroketechniek maakt gebruik van de meest fijne haartjes die niet van echt te onderscheiden zijn. Perfect om gaatjes om ontbrekende stukjes in de wenkbrauw in te vullen!

De behandeling

Alle PMU-wenkbrauwbehandelingen verlopen als volgt: eerst is er een uitgebreid intakegesprek waar we vorm en kleur bespreken. Hiermee wil ik je een goede indruk geven van wat we gaan doen. Daarna kom je nog terug voor 2 nabehandelingen. Tussen de behandelingen zitten 4 à 6 weken genezingstijd. De reden dat er 3 behandelingen nodig zijn, is dat we de pigmenten moeten opbouwen in de huid. Na de behandeling moet de huid 1 week droog blijven (zorg ervoor dat je haar al gewassen is). Dit is nodig omdat de huid haar eigen genezingsproces kan ingaan en er zich korstjes gaan vormen op de aangebrachte wenkbrauwen. De kleur zal de eerste dagen wat donkerder zijn. De korstjes mag je er niet af krabben. Deze zullen vanzelf loslaten. Na de natuurlijke afstoot wordt de kleur gemiddeld 2 tinten lichter. Soms bestaat er een kans dat er sommige stukjes van de PMU weg zijn. Die komen later terug, of zullen tijdens de nabehandelingen weer worden opgevuld.

De huid zal indien nodig verdoofd worden tijdens de behandeling. Dus blijf niet tobben met het tekenen van wenkbrauwen en laat je eens goed informeren over de oplossing van een natuurlijke PMU!

Reviews

Ik kwam al jaren bij Mascha voor mijn voetjes en was zo blij dat ze het weer heeft opgepakt op een schitterende locatie. Mascha is een vakvrouw, werkt erg hygiënisch en zorgt ervoor dat mijn voeten er weer schoon en fris uitzien. Schimmelnagels worden goed behandeld en ze luistert naar mijn wensen. Super fijn om hier je voeten te laten verwennen!

- Sandra Tognetti

Uitstekend resultaat bij de heerlijke gezichts behandeling. Schoon, netjes en punctueel wat je wil van een behandeling. En ook bij vragen krijg je advies waar je mee verder kunt. Behandeling Professioneel en met liefde uitgevoerd. Cadeautje voor mezelf.

- Iris

Ik heb bij Mascha een heerlijke schoonheidsbehandeling ondergaan die mij een ontspannen en voldaan gevoel gaven en een prachtig resultaat. Mascha is een fijne vakvrouw die precies weet waar ze mee bezig is. Ze verteld welke producten ze gebruikt en welk persoonlijk doel ze dienen, na een gedegen huidanalyse. Ze werkt hygiënisch en kalm waardoor de ontspanning al snel intreedt. Een schoonheidsbehandeling bij Mascha is een stukje persoonlijke verwennerij maar ook erg leuk om cadeau te doen!

- Yvonne

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.