fbpx

Voetreflexzonemassage

Voetreflexzonemassage

Voetreflexzonemassage is een eeuwenoude drukpuntmassage die op een ontspannende manier lichaam en geest tot rust laat komen. De massage stimuleert de doorbloeding van organen, activeert de lymfedoorstroming en verwijdert weefselverklevingen. De organen van het lichaam zijn verdeeld over de gehele voet en worden geactiveerd door deze massage.

Welke klachten kan ik behandelen?

  • Hoofdpijnklachten
  • Spijsverteringsklachten
  • Hormoonhuishouding
  • Ademhalingsstelsel
  • Vermoeidheid
  • Stress/spanningen

De behandeling

Je zit tijdens deze massage in een comfortabele massagestoel. Er wordt een korte incheck/ anamnese worden gedaan door middel van een aantal vragen om te bekijken wat eventuele klachten en pijnlijke plekken zijn in de voeten, zodat deze meegenomen kunnen worden in de massage. De voeten worden gereinigd en daarna start de massage, die volgens een speciale techniek en in een bepaalde volgorde verloopt. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Tijdens en na de massage is er ruimte en tijd voor vragen of verduidelijking, maar geniet vooral van deze speciale massage. Na afloop krijg je een glas water.

Contra-indicaties

Voetreflexzonemassage is geen vervanging van een reguliere behandeling. Contra-indicaties voor deze behandeling zijn griep, koorts, een besmettelijke ziekte, een acute ontsteking, een breuk, een vorm van kanker, hartklachten, een wond, trombose en schildklierklachten waartegen medicijnen gebruikt worden.

Relatieve contra-indicaties

Ook zijn er een aantal relatieve contra-indicaties, waaronder diabetes wanneer je je bloedsuikerspiegel zelf niet kunt controleren. Ben je zwanger? Meld dit dan even, zodat we even kunnen overleggen.

Reviews

Super tevreden

- Raquel Verhijde

Supertevreden over de behandeling. Krista is echt een topper in haar vak!

- Louette Schwartz

Na binnenkomst in haar prachtige salon werden mijn zenuwen direct weggenomen door de warme en duidelijke uitleg van Krista. Stap voor stap zijn we samen tot een prachtig model gekomen dat precies is wat ik wil en bij mijn gezicht past. Héél erg blij met het uiteindelijke resultaat, een hele dikke dank je wel hiervoor Krista!!

- Miranda de Graaf

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.