fbpx

Voetreflexzonemassage

Voetreflexzonemassage

Voetreflexzonemassage is een eeuwenoude drukpuntmassage die op een ontspannende manier lichaam en geest tot rust laat komen. De massage stimuleert de doorbloeding van organen, activeert de lymfedoorstroming en verwijdert weefselverklevingen. De organen van het lichaam zijn verdeeld over de gehele voet en worden geactiveerd door deze massage.

Welke klachten kan ik behandelen?

  • Hoofdpijnklachten
  • Spijsverteringsklachten
  • Hormoonhuishouding
  • Ademhalingsstelsel
  • Vermoeidheid
  • Stress/spanningen

De behandeling

Je zit tijdens deze massage in een comfortabele massagestoel. Er wordt een korte incheck/ anamnese worden gedaan door middel van een aantal vragen om te bekijken wat eventuele klachten en pijnlijke plekken zijn in de voeten, zodat deze meegenomen kunnen worden in de massage. De voeten worden gereinigd en daarna start de massage, die volgens een speciale techniek en in een bepaalde volgorde verloopt. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Tijdens en na de massage is er ruimte en tijd voor vragen of verduidelijking, maar geniet vooral van deze speciale massage. Na afloop krijg je een glas water.

Contra-indicaties

Voetreflexzonemassage is geen vervanging van een reguliere behandeling. Contra-indicaties voor deze behandeling zijn griep, koorts, een besmettelijke ziekte, een acute ontsteking, een breuk, een vorm van kanker, hartklachten, een wond, trombose en schildklierklachten waartegen medicijnen gebruikt worden.

Relatieve contra-indicaties

Ook zijn er een aantal relatieve contra-indicaties, waaronder diabetes wanneer je je bloedsuikerspiegel zelf niet kunt controleren. Ben je zwanger? Meld dit dan even, zodat we even kunnen overleggen.

Reviews

Bij Mascha laten masseren in een opbouwende fase waardoor mijn spieren steeds losser worden en ik beter kan sporten en minder pijn heb in mijn schouders, ze werkt heel vakkundig en voel me erg prettig in haar kamer. Ze geeft goede adviezen die je kan gebruiken in het dagelijkse leven qua sport, voeding en voedingssupplementen.

- Sandra Bus

Ook ik ben al jarenlang klant bij Mascha. Ze is een vakvrouw. Gedreven in haar werk. Luistert goed naar je wensen, zoekt dingen uit en geeft een eerlijk advies. Een schoonheidsbehandeling bij Mascha is voor mij ook een moment van ontspanning en rust. Ze weet een fijne sfeer neer te zetten en ik vind haar een leuk mens.

- Lizzy

Mascha heeft veel kennis op diverse vlakken en dat merk je in haar werkwijze en adviezen. Eerlijk, duidelijk en behulpzaam. Zij werkt met zorg en hygiënisch. Ben al jarenlang een tevreden klant.

- Irene

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.