fbpx

Wimper- en browlifting

Wimper- en browlifting

Bij PMU Studio 26 kun je naast permanente make-up en browstyling ook terecht voor wimper- en browlifting. Lees hieronder de technieken die we gebruiken.

Wimperlifting

Bij deze behandeling worden er geen wimpers tussen de wimpers geplakt, maar worden de eigen wimpers in een mooie krul gemaakt en geverfd. Dit geeft een mooi, vol resultaat! Vooral voor degenen die een wimperkrultang gebruiken is dit een ideale behandeling, want die heb je niet meer nodig.

De behandeling duurt ongeveer een uur. Als eerste worden de haartjes onder afgeplakt. Daarna komt er op het bovenooglid een siliconenschildje in, voor jou op de juiste maat geplakt. Daar worden de haartjes netjes naast elkaar overheen geplakt. Dan gaat daar het liftingproduct op en vervolgens (na 10 minuten) het fixingproduct dat er ongeveer 7 minuten op zit.

Vervolgens kun je ervoor kiezen om daarna de wimpers te laten verven. Met een donkere kleur worden de wimpers opties voller en beter zichtbaar, dus dat is zeker aan te raden. Na de behandeling gaat er een verzorgend product op en hou je ze 24 uur droog.

Browlifting

Deze behandeling verloopt hetzelfde als bij de wimperlifting. De wenkbrauwhaartjes worden in de gewenste richting geplakt en ook met het lifting- en fixingproduct behandeld, zodat de haartjes zo blijven staan.

Dit levert een supermooi resultaat op voor degenen die wenkbrauwhaartjes hebben die naar beneden groeien/vallen, of die heel weerbarstige wenkbrauwhaartjes hebben. Die kun je met deze behandeling mooi plat laten liggen in de juiste richting. Ook hierbij kun je ervoor kiezen om de wenkbrauwhaartjes te laten kleuren met verf of henna. Deze behandeling duurt ongeveer een uur.

Fotogalerij wimper- en browlifting

Reviews

Krista is echt de beste in haar vak! Je voelt je al snel vertrouwd omdat ze zoveel kennis heeft en 100% weet wat ze doet. Heel fijn, en heel relaxed op die manier.

- Nicole Engelenberg

Super blij met m’n wenkbrauwen! Uitgebreid advies gekregen. Er wordt goed naar je wensen geluisterd. Zeer professioneel en met veel zorg behandeld.

- Chantal Labee

Super blij weer met het resultaat!

- Corinne Timmer Zweers

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.