fbpx

’Door mijn reuma kostte opmaken me te veel energie’

’Door mijn reuma kostte opmaken me te veel energie’

Elke ochtend je make-up doen. Niet erg, maar liever bespaar je jezelf de moeite. Al helemaal als je fysiek niet meer topfit bent. Toen Margriet (60) reuma kreeg, kostte het haar steeds meer energie om iedere dag de make-uptas erbij te pakken. ‘Mezelf opmaken ging niet zo gemakkelijk meer als voorheen. Nu ik permanente make-up heb laten zetten zie ik er elke dag stralend uit zonder dat het me moeite kost.’

Altijd verzorgd

‘Ik heb het altijd al belangrijk gevonden om er verzorgd uit te zien. Sinds mijn zestiende maak ik nagenoeg elke dag mijn gezicht op. Ik stift mijn lippen, krul mijn wimpers en zet mijn wenkbrauwen wat aan. Niet veel, maar genoeg om er fris uit te zien. Veel tijd kost het niet, dus ik heb het jarenlang zonder enige moeite gedaan. Tot ik een aantal jaar geleden de diagnose van reuma kreeg. Langzaamaan verzwakte mijn lichaam en kostten alle dagelijkse handelingen me steeds meer energie.’

Een uur bezig met make-up

‘Zo werd één van de meest vanzelfsprekende dingen in mijn leven één van de moeilijkste. Ik had door de reuma voornamelijk pijn in mijn handen. En die zijn natuurlijk essentieel als je jezelf opmaakt. Ik heb echt nog heel lang geprobeerd om mijn make-up zelf te doen. Maar wat voorheen tien minuutjes duurde, nam nu bijna een uur in beslag. En ondanks dat ik reuma had, wilde ik nog steeds volop genieten van het leven. Ik heb genoeg leuke dingen om te doen. Een uur of meer per dag aan mijn make-up besteden past daar niet bij.’

Doorverwijzing

‘Vanwege mijn ziekte had ik regelmatig contact met een arts. Ik vertelde haar over mijn probleem en tot mijn verbazing kwam zij meteen met een oplossing. Ze had namelijk zelf permanente make-up laten zetten. Mijn blik was meteen gericht op haar opgemaakte gezicht. Haar make-up zat perfect, maar toch oogde het heel natuurlijk. Ze gaf me de contactgegevens van PMU Studio 26, de beautysalon waar zij haar PMU had laten zetten. Ik heb niet lang gewacht om contact op te nemen. Na één telefoontje had ik meteen een afspraak gemaakt voor een intakegesprek.’

Resultaat

‘Tijdens het intakegesprek besprak ik mijn probleem met Krista, de eigenaresse van de beautysalon. Ze vertelde dat ze vaker vrouwen heeft geholpen in soortgelijke situaties. Niet veel later had ik een afspraak en zat ik in de behandelstoel. Zoals afgesproken werden mijn lippen en wenkbrauwen heel natuurlijk permanent gekleurd. Het resultaat was prachtig! Ik kan nog steeds bijna niet geloven dat ik elke dag wakker word met een opgemaakt gezicht. Het is echt een last van mijn schouders. Nu houd ik weer energie over voor de leuke dingen in het leven!’

Nieuwsgierig?

Permanente make-up laten zetten doe je niet zomaar. Je wilt natuurlijk zeker zijn van een resultaat dat bij jou past. Bij PMU Studio 26 bespreken we daarom uitgebreid met je hoe dat perfecte plaatje eruit ziet. Een goede voorbereiding is het halve werk! Ben je benieuwd? Neem vrijblijvend contact op!

Reviews

Heerlijke hot stone massage gehad bij Mascha. Een nieuwe behandeling, nooit gehad maar heel lekker en relaxed. Vooral de kleine steentjes die ze gebruikte bij de gezichtsmassage waren verrassend. Zeker een aanrader.

- Josja 52 jaar

Mascha kon gelukkig mijn zwaar belaste voeten weer fixen zodat ik mijn opleiding bij de Mariniers kon voortzetten. Bedankt voor je hulp goede nazorg en adviezen.

- Kay Visser 21 jaar

Bij Mascha laten masseren in een opbouwende fase waardoor mijn spieren steeds losser worden en ik beter kan sporten en minder pijn heb in mijn schouders, ze werkt heel vakkundig en voel me erg prettig in haar kamer. Ze geeft goede adviezen die je kan gebruiken in het dagelijkse leven qua sport, voeding en voedingssupplementen.

- Sandra Bus

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.