fbpx

Hoe vind ik een PMU-specialist die bij mij past?

Hoe vind ik een PMU-specialist die bij mij past?

Permanente make-up (PMU) komt in alle vormen en maten. ‘Als het om aanpassingen aan het gezicht gaat, wil je huizen op iemand kunnen bouwen’, beaamt Krista. Des te meer reden om de juiste specialist voor jouw permanente make-up te kiezen! Hoe vind je de juiste PMU-specialist voor jouw wensen? Krista legt uit waar je om moet denken.

Neem het openbaar vervoer of stap in de auto

‘Tegenwoordig maken veel PMU-specialisten gebruik van het internet. Handig! Hierdoor bekijk je met één muisklik het portfolio van specialisten op nationaal niveau’, verteld Krista. Misschien kom je een specialist tegen die wenkbrauwen plaatst waar je u tegen zegt. Je klikt enthousiast op de website, om er vervolgens achter te komen dat de salon zich in een andere stad bevindt. Je kunt ervoor kiezen om alsnog een afspraak in te plannen en naar de salon af te reizen. ‘Het kost extra moeite, maar zo weet je zeker dat je een specialist hebt die goed werk levert.’

Doe goed je huiswerk

‘Het klinkt als een preek, maar het is ontzettend belangrijk om te weten bij wie je in de stoel zit’, waarschuwt Krista. Daar kun je voor zorgen! Wanneer je een specialist op het oog hebt, is het van noodzaak dat je controleert of de specialist door de GGD is goedgekeurd. Zo weet je dat er inspecties verricht zijn en dat de specialist hygiënisch werkt. Ook kun je alvast onderzoek doen door reviews te lezen. Wat vindt de klant? Je hoopt er niet mee te maken te krijgen, maar: hoe handelt een salon bij klachten? Het zegt veel over de klantvriendelijkheid van de salon.

Goedkoop is duurkoop

‘Een specialist die goed is in zijn werk, rekent daar een realistische prijs voor. Een deal scoren is natuurlijk altijd leuk, maar niet als het aankomt op semipermanente behandelingen’, aldus Krista. ‘Je wilt absoluut niet weggaan met slecht aangebrachte permanente make-up. Het herstellen van zo’n behandeling kost je weer een flinke som. Ga daarom kortingsacties uit de weg en wees bereid de werkelijke prijs te betalen bij een gecertificeerde expert. Een goede PMU-specialist weet wat zijn werk waard is’.

Ga in gesprek met je behandelaar

Je bent erover uit. De specialist die jij wilt bezoeken bezit precies de juiste skills, het portfolio ziet er goed uit en de reviews zijn positief. Je checkt vervolgens of de salon door de GGD is goedgekeurd. Om de klantenreis te vervolgen, kun je in gesprek gaan met de behandelaar naar voorkeur. Plan een intake en bespreek je wensen. Let er wel op dat een intake niet altijd gratis is.

Permanente make-up bij PMU Studio 26

Eigenaresse Krista van PMU Studio 26 bezit inmiddels jarenlange ervaring. ‘Ik zit vanaf mijn achttiende in de cosmetica’, vertelt Krista. Door te werken met veel verschillende gezichten, ontdekte ze aan de hand van botstructuur en spierspanning voor een groot deel iemands uiterlijk en uitstraling bepalen. Na haar opleiding bij het opleidingsinstituut van Irma Hulscher, bouwde ze haar vaardigheden groots uit. Benieuwd naar Krista’s werk? Bekijk de fotogalerij of lees ervaringen van klanten.

Reviews

Altijd gezellig bij Kris ,warm welkom,en altijd zeer tevreden weer naar huis ,Dank je wel Kris

- Anita Gravers

Hele lieve vrouw en goede behandeling topje

- Betsie Van alphen

Meerdere keren al geweest en ook dit keer weer zeer tevreden. Krista legt alles goed uit en zegt wat ze er zelf ook van vindt en daar hou ik van!

- Brigit May

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij BeautyBarn Limmen? Geef dan een cadeaubon!