fbpx

Ik heb PMU laten zetten en ben erg ontevreden, wat kan ik hiertegen doen?

Ik heb PMU laten zetten en ben erg ontevreden, wat kan ik hiertegen doen?

Helaas komt het nog geregeld voor dat mensen spijt krijgen van hun PMU-behandeling of niet tevreden zijn met het behaalde resultaat. Dat kan komen doordat een klant van tevoren niet goed is geïnformeerd, voor een onervaren specialist heeft gekozen, of om de tuin is geleid door een mooie aanbieding. Valt het resultaat van de permanente make-up tegen en wil je hier graag wat aan doen? Bij PMU Studio 26 kun je ook terecht om jouw PMU te laten corrigeren.

PMU corrigeren

Krista Meijne van PMU Studio 26 ziet regelmatig klanten in haar praktijk met verkeerd of slecht gezette PMU. Deze klanten kan ze gelukkig helpen door PMU te verwijderen en corrigeren. Krista: ‘PMU corrigeren is een vak apart. Er is veel inzicht voor nodig om de juiste vorm en kleur te bepalen. Ik kan met mijn expertise en ervaring de ongewenste PMU weer rechttrekken en wenkbrauwen, eyeliner of lippen naar wens creëren. Tijdens het intakegesprek bespreken we wat je wensen zijn en kijk ik wat ik eraan kan doen. Je krijgt altijd een eerlijk en deskundig advies.’

Laserverwijdering

Het is niet altijd mogelijk om de oude permanente make-up aan te passen. Die moet dan eerst verwijderd worden om er iets moois van te maken. Een optie is om de PMU weg te laten laseren, maar de laser verwijdert lang niet alle kleuren en kan bovendien zorgen voor tijdelijk of permanent haar verlies. Daarom kiest Krista bij PMU Studio 26 voor een veilige behandeling, namelijk de Removal-behandeling.

Removal-behandeling

De Removal-behandeling maakt gebruik van een pigmentverlichtende zoutoplossing om cosmetische tatoeages op het gezicht en lichaam lichter te maken. Het product wordt in de huid gebracht met een machine waarin een 5-7 shadernaald geplaatst is. De hypertonische zoutoplossing zorgt ervoor dat het pigment loslaat. Er ontstaat dan een korst, waardoor de inkt in de huid naar boven trekt. Deze valt dan samen met de korst van de huid af.

Voordelen van behandeling

Het voordeel is dat deze behandeling veilig en pijnloos is. De huid wordt van tevoren verdoofd, zodat je tijdens de behandeling weinig ongemak ervaart. Bovendien loop je geen risico op hyper- of hypopigmentatie of andere huidschade. Voor een optimaal resultaat zijn er twee tot vier sessies nodig. Het resultaat is afhankelijk van de huidconditie en gezondheid van de klant, het type en de kleur pigment, de diepte van het geplaatste pigment, de gebruikte techniek en naalden, en het naleven van de nazorginstructies. Zodra de oude kleuren uit de huid verwijderd zijn, kan er vervolgens een mooie nieuwe vorm geplaatst worden (indien gewenst).

Tips van de specialist

Tot slot geeft Krista nog wat tips om PMU-teleurstellingen te voorkomen:

  • Laat je niet verleiden door een goede aanbieding. Goedkoop is in veel gevallen duurkoop en wanneer iets te mooi is om waar te zijn, is dat het meestal ook.
  • Zorg dat je in goede handen bent: kies een goed opgeleide en ervaren PMU-specialist die oog heeft voor jouw wensen. Vraag vooraf naar kwalificaties en kijk naar recensies van andere klanten
  • Doe onderzoek naar de technieken die worden toegepast: zijn ze veilig, zijn er veel risico’s aan verbonden en worden ze door andere specialisten afgeraden? Zo kan microblading in de verkeerde handen voor littekens zorgen, omdat er al snel te diep gesneden kan worden.
  • Volg je gevoel! Je moet je comfortabel voelen tijdens de behandeling, dus als het niet goed voelt, ga dan op zoek naar een andere specialist.

Reviews

Altijd gezellig bij Kris ,warm welkom,en altijd zeer tevreden weer naar huis ,Dank je wel Kris

- Anita Gravers

Hele lieve vrouw en goede behandeling topje

- Betsie Van alphen

Meerdere keren al geweest en ook dit keer weer zeer tevreden. Krista legt alles goed uit en zegt wat ze er zelf ook van vindt en daar hou ik van!

- Brigit May

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij BeautyBarn Limmen? Geef dan een cadeaubon!