fbpx

Is permanente make-up wel zo permanent?

Is permanente make-up wel zo permanent?

Wil je altijd een verzorgd uiterlijk of vind je het lastig om zelf make-up aan te brengen? Dan is permanente make-up misschien wel de oplossing. Een ervaren stylist kijkt naar jouw huid en de vorm van je gezicht, om te kijken wat bij jou past. Maar hoe lang blijft die permanente make-up zitten? In dit artikel lees je er meer over.

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in het bovenste gedeelte van de lederhuid. Dit gebeurt met een PMU apparaat en een dunne, hygiënische naald. Permanente make-up lijkt qua techniek veel op tatoeëren. Alleen gaat deze techniek iets minder diep de huid in.

Dankzij PMU is er veel mogelijk. Het is geschikt voor het aanbrengen van mooie en strakke wenkbrauwen. Je kunt ook kiezen voor een lip-pigmentatie. Ook wordt de PMU steeds vaker toegepast bij vrouwen met alopecia of haaruitval door kanker.

Wat zijn de voordelen van permanente make-up?

Permanente make-up heeft veel voordelen. Vrouwen gebruiken het graag, omdat:

  • Je tijd bespaart. Door minder tijd aan je make-up kwijt te zijn in de ochtend, kun je langer in bed blijven liggen. Of je hebt nog meer tijd voor je ochtendritueel;
  • Je er altijd verzorgd uitziet. Zonder teveel poespas en gehannes met make-up ga je stralend door het leven, ook in de warme zomers;
  • Je makkelijk oneffenheden in je gezicht kunt corrigeren. Met permanente make-up verberg je littekens op een natuurlijke manier. En dat zonder operaties of lasertechniek.

Blijft permanente make-up altijd zitten?

Nee. Gemiddeld blijft PMU tussen de 1 en 3 jaar zitten. Het hangt helemaal af van je eigen pigment en huidtype. Hoe vetter het huidtype, hoe sneller het pigment vervaagt. Verder is het ook afhankelijk van hoe lang je in de zon zit. Door uv-straling vervaagt permanente make-up ook sneller.

Kies voor mooie permanente make-up

Wil jij een persoonlijk advies op maat over permanente make-up? Maak een afspraak bij PMU Studio 26 en laat je adviseren door een ervaren styliste. Neem daarom contact op met PMU Studio 26 via 06 10825046 of mail naar info@pmustudio26.com.

Reviews

Heerlijke hot stone massage gehad bij Mascha. Een nieuwe behandeling, nooit gehad maar heel lekker en relaxed. Vooral de kleine steentjes die ze gebruikte bij de gezichtsmassage waren verrassend. Zeker een aanrader.

- Josja 52 jaar

Mascha kon gelukkig mijn zwaar belaste voeten weer fixen zodat ik mijn opleiding bij de Mariniers kon voortzetten. Bedankt voor je hulp goede nazorg en adviezen.

- Kay Visser 21 jaar

Bij Mascha laten masseren in een opbouwende fase waardoor mijn spieren steeds losser worden en ik beter kan sporten en minder pijn heb in mijn schouders, ze werkt heel vakkundig en voel me erg prettig in haar kamer. Ze geeft goede adviezen die je kan gebruiken in het dagelijkse leven qua sport, voeding en voedingssupplementen.

- Sandra Bus

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.