fbpx

Je gezicht in de lift met wimper- en browlifting

Je gezicht in de lift met wimper- en browlifting

Wil jij graag mooiere wimpers en wenkbrauwen, maar vind je het idee van permanente make-up spannend? Misschien is een wimper- en browlift dan iets voor jou. Tijdens deze behandelingen werkt de schoonheidsspecialiste met wat je al hebt. Puur natuur, met een beetje hulp van buitenaf. Met de hulp van Krista Meijne van PMU Studio 26, bijvoorbeeld!

Permanente make-up

Je hebt ongetwijfeld wel eens gehoord van permanente make-up (PMU). Met permanente make-up kom je altijd verzorgd voor de dag, zonder uren voor de spiegel te staan. Tijdens een behandeling wordt pigment met een speciale, dunne naald in de huid gebracht. Het wordt wel eens vergeleken met een tatoeage. Het verschil is echter dat bij PMU de naald minder diep in de huid komt. Hierdoor vervaagt permanente make-up na een tijd.

Lifting

Vind je het idee van een naald in je gezicht eng? Dan is lifting misschien iets voor jou. Krista Meijne van PMU Studio 26 biedt behandelingen voor je wenkbrauwen en wimpers aan in haar studio. Bij browlifting maakt Krista geen gebruikt van een naald. Eerst reinigt en ontvet ze de wenkbrauwen. Daarna plakt ze de wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting met een wateroplosbare lijm. Vervolgens brengt Krista een speciale lotion aan waarmee ze de wenkbrauwharen in hun nieuwe positie brengt.

Wimperlifting

Krista biedt ook wimperlifting aan. ‘Bij deze behandeling plak ik geen nepwimpers tussen de eigen wimpers, zoals bij wimperextensions het geval is. In plaats daarvan krul en verf ik de eigen wimpers, voor een prachtig natuurlijk effect’. Eerst plakt Krista de haartjes onder je ogen af. Daarna plakt ze een siliconen schildje op je ooglid, die speciaal voor jou op maat is gemaakt. Hier plakt ze de haartjes netjes naast elkaar overheen, zodat ze makkelijk het lifting product aan kan brengen.

Lang plezier

Als je je door Krista laat behandelen heb je gegarandeerd lang plezier van je nieuwe wimpers en wenkbrauwen. Ze maakt namelijk gebruik van speciale lotions waarmee de haartjes in de juiste positie blijven staan. Daarnaast kun je bij PMU Studio 26 ook je wimpers en wenkbrauwen laten verven, voor een extra sprekende blik.

Expertise

Zijn jouw wenkbrauwen en wimpers wel toe aan een upgrade? Bij PMU Studio 26 zit je goed. De expertise van Krista blijkt wel uit de talloze certificaten die in haar studio aan de muur prijken. Daarnaast is Krista altijd bereid om advies te geven over welke behandeling het beste bij jou past. Voor je het weet gooi je dat wenkbrauwpotlood en die wimperkruller in de prullenbak.

Reviews

Heerlijke hot stone massage gehad bij Mascha. Een nieuwe behandeling, nooit gehad maar heel lekker en relaxed. Vooral de kleine steentjes die ze gebruikte bij de gezichtsmassage waren verrassend. Zeker een aanrader.

- Josja 52 jaar

Mascha kon gelukkig mijn zwaar belaste voeten weer fixen zodat ik mijn opleiding bij de Mariniers kon voortzetten. Bedankt voor je hulp goede nazorg en adviezen.

- Kay Visser 21 jaar

Bij Mascha laten masseren in een opbouwende fase waardoor mijn spieren steeds losser worden en ik beter kan sporten en minder pijn heb in mijn schouders, ze werkt heel vakkundig en voel me erg prettig in haar kamer. Ze geeft goede adviezen die je kan gebruiken in het dagelijkse leven qua sport, voeding en voedingssupplementen.

- Sandra Bus

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.