fbpx

Je gezicht in de lift met wimper- en browlifting

Je gezicht in de lift met wimper- en browlifting

Wil jij graag mooiere wimpers en wenkbrauwen, maar vind je het idee van permanente make-up spannend? Misschien is een wimper- en browlift dan iets voor jou. Tijdens deze behandelingen werkt de schoonheidsspecialiste met wat je al hebt. Puur natuur, met een beetje hulp van buitenaf. Met de hulp van Krista Meijne van PMU Studio 26, bijvoorbeeld!

Permanente make-up

Je hebt ongetwijfeld wel eens gehoord van permanente make-up (PMU). Met permanente make-up kom je altijd verzorgd voor de dag, zonder uren voor de spiegel te staan. Tijdens een behandeling wordt pigment met een speciale, dunne naald in de huid gebracht. Het wordt wel eens vergeleken met een tatoeage. Het verschil is echter dat bij PMU de naald minder diep in de huid komt. Hierdoor vervaagt permanente make-up na een tijd.

Lifting

Vind je het idee van een naald in je gezicht eng? Dan is lifting misschien iets voor jou. Krista Meijne van PMU Studio 26 biedt behandelingen voor je wenkbrauwen en wimpers aan in haar studio. Bij browlifting maakt Krista geen gebruikt van een naald. Eerst reinigt en ontvet ze de wenkbrauwen. Daarna plakt ze de wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting met een wateroplosbare lijm. Vervolgens brengt Krista een speciale lotion aan waarmee ze de wenkbrauwharen in hun nieuwe positie brengt.

Wimperlifting

Krista biedt ook wimperlifting aan. ‘Bij deze behandeling plak ik geen nepwimpers tussen de eigen wimpers, zoals bij wimperextensions het geval is. In plaats daarvan krul en verf ik de eigen wimpers, voor een prachtig natuurlijk effect’. Eerst plakt Krista de haartjes onder je ogen af. Daarna plakt ze een siliconen schildje op je ooglid, die speciaal voor jou op maat is gemaakt. Hier plakt ze de haartjes netjes naast elkaar overheen, zodat ze makkelijk het lifting product aan kan brengen.

Lang plezier

Als je je door Krista laat behandelen heb je gegarandeerd lang plezier van je nieuwe wimpers en wenkbrauwen. Ze maakt namelijk gebruik van speciale lotions waarmee de haartjes in de juiste positie blijven staan. Daarnaast kun je bij PMU Studio 26 ook je wimpers en wenkbrauwen laten verven, voor een extra sprekende blik.

Expertise

Zijn jouw wenkbrauwen en wimpers wel toe aan een upgrade? Bij PMU Studio 26 zit je goed. De expertise van Krista blijkt wel uit de talloze certificaten die in haar studio aan de muur prijken. Daarnaast is Krista altijd bereid om advies te geven over welke behandeling het beste bij jou past. Voor je het weet gooi je dat wenkbrauwpotlood en die wimperkruller in de prullenbak.

Reviews

Ik kwam al jaren bij Mascha voor mijn voetjes en was zo blij dat ze het weer heeft opgepakt op een schitterende locatie. Mascha is een vakvrouw, werkt erg hygiënisch en zorgt ervoor dat mijn voeten er weer schoon en fris uitzien. Schimmelnagels worden goed behandeld en ze luistert naar mijn wensen. Super fijn om hier je voeten te laten verwennen!

- Sandra Tognetti

Uitstekend resultaat bij de heerlijke gezichts behandeling. Schoon, netjes en punctueel wat je wil van een behandeling. En ook bij vragen krijg je advies waar je mee verder kunt. Behandeling Professioneel en met liefde uitgevoerd. Cadeautje voor mezelf.

- Iris

Ik heb bij Mascha een heerlijke schoonheidsbehandeling ondergaan die mij een ontspannen en voldaan gevoel gaven en een prachtig resultaat. Mascha is een fijne vakvrouw die precies weet waar ze mee bezig is. Ze verteld welke producten ze gebruikt en welk persoonlijk doel ze dienen, na een gedegen huidanalyse. Ze werkt hygiënisch en kalm waardoor de ontspanning al snel intreedt. Een schoonheidsbehandeling bij Mascha is een stukje persoonlijke verwennerij maar ook erg leuk om cadeau te doen!

- Yvonne

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.