fbpx

Lippen om te zoenen: de mogelijkheden van PMU

Lippen om te zoenen: de mogelijkheden van PMU

Je zet een lijntje langs je lippen, stift ze met je favoriete lipstick en maakt het af met een glanzende lipgloss. Je kijkt in de spiegel terwijl je je lippen tuit: perfect! Voordat je van huis vertrekt trakteer je je partner op een dikke kus. Oeps… Daar gaat je make-up. De lipgloss is zo goed als weg en de lipstick kleurt de lippen van je man dieprood. Niet de bedoeling! Hoe zorg je ervoor dat je make-up wél goed blijft zitten? We vertellen je in dit blog alles over permanente make-up op de lippen.

Altijd een lipstick in je tas

Je hebt een druk leven en de tijd nemen om je make-up goed aan te brengen is al een behoorlijke opgave. Maar nog lastiger is om de kleur op je lippen door de dag heen te behouden. Je wilt natuurlijk gewoon je geliefde kunnen zoenen, onbezorgd een broodje eten of je haar uit je gezicht halen. Maar het zou fijn zijn als die alledaagse dingen je lipmake-up niet verpesten. Zoals veel vrouwen heb je standaard een lipstick in je tas. Maar elk halfuur je lippen opnieuw stiften? Liever niet!

Permanent gekleurde lippen

Met permanente make-up is het mogelijk om je lippen er altijd perfect opgemaakt uit te laten zien. Er wordt dan in de bovenste huidlaag pigment aangebracht, waardoor de kleur permanent op de lippen blijft zitten. Je hebt de keuze uit een breed scala van kleuren: van naturel nude tot uitgesproken roze of dieprood. Daarnaast kun je kiezen uit twee verschillende technieken. Bij aquarelle lips worden de contouren van je lippen iets donkerder gekleurd dan het midden. Je lippen lijken daardoor voller. Wil je gaan voor de meest natuurlijke look? Dan zijn full lips het meest geschikt. Hierbij wordt over de gehele lip evenveel pigment aangebracht.

De behandeling

De eerste behandeling duurt ongeveer drie uur. Je lippen worden verdoofd met een zalf, waarna het pigment met een dunne naald voorzichtig wordt aangebracht. Na de behandeling is het effect meteen zichtbaar. Blijft het dan echt voor altijd zitten? Niet helemaal. Na een aantal jaar kan de permanente make-up wat vervagen. Door af en toe een herhaalbehandeling in te plannen ben je permanent verzekerd van kissable lips!

Benieuwd?

Ben je klaar met uitgelopen make-up en wil je elke dag het liefst wakker worden met een opgemaakt gezicht? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek bij PMU Studio 26. Het kan best spannend zijn om permanente make-up te laten zetten. Het blijft tenslotte heel lang zitten! Wij bespreken daarom vooraf uitgebreid met je hoe je wilt dat de make-up gezet wordt. We werken secuur en zorgen voor een resultaat dat past bij jouw wensen. Zien we je snel?

Reviews

Heerlijke hot stone massage gehad bij Mascha. Een nieuwe behandeling, nooit gehad maar heel lekker en relaxed. Vooral de kleine steentjes die ze gebruikte bij de gezichtsmassage waren verrassend. Zeker een aanrader.

- Josja 52 jaar

Mascha kon gelukkig mijn zwaar belaste voeten weer fixen zodat ik mijn opleiding bij de Mariniers kon voortzetten. Bedankt voor je hulp goede nazorg en adviezen.

- Kay Visser 21 jaar

Bij Mascha laten masseren in een opbouwende fase waardoor mijn spieren steeds losser worden en ik beter kan sporten en minder pijn heb in mijn schouders, ze werkt heel vakkundig en voel me erg prettig in haar kamer. Ze geeft goede adviezen die je kan gebruiken in het dagelijkse leven qua sport, voeding en voedingssupplementen.

- Sandra Bus

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.