fbpx

Meerdere soorten laserbehandelingen, 1 apparaat

Meerdere soorten laserbehandelingen, 1 apparaat

Onfraaie permanente make-up (PMU), tatoeages, acnelittekens, hyperpigmentatie en huidveroudering. Een rijtje verschijnselen die een verband hebben. Het verband? Het zijn problemen met eenzelfde oplossing, namelijk een laserbehandeling met de PicoPlus 4. Het laserapparaat bevat diverse instelfuncties die passend zijn voor alle huidtype en veel huidproblemen. Donkere huid, café-au-laitvlekken en exotische inktkleuren zijn geen uitdaging voor de PicoPlus 4. Waarom werkt hij beter dan andere lasers?

Echt beter dan andere lasers?

Geen zorgen. Je krijgt geen moeilijke, technische termen naar je hoofd geslingerd. Waarom de PicoPlus 4 laser beter werkt dan andere lasers, legt Krista graag uit. ‘De effectiviteit van een laser is afhankelijk van de snelheid. De snelheid van de PicoPlus 4 zorgt voor korte perioden tussen de laserpulsen, waardoor elke seconde meer laserpulsen vrijkomen. De laser werkt snel en accuraat, en dringt diep door tot voorbij het huidoppervlak. De micro-explosies veroorzaken kleine belletjes die zich vullen met collageen. Dit stimuleert het huidherstel.’

Foutieve PMU en tatoeages

Spijt van keuzes hebben we allemaal weleens. ‘Wanneer mensen spijt hebben van PMU of een tatoeage, is de drempel vaak hoog om er iets aan te doen,’ verteld Krista. ‘Het is immers een permanente keuze die je vroeger hebt gemaakt. Je weet daarnaast niet hoe de behandeling voelt en hoe de plek er na de behandeling uitziet. Ontkennen doen we niet: het verwijderen van een tatoeage of PMU is niet pijnloos. Toch hoef je met de PicoPlus 4 minder vaak in behandeling, doordat de laser alle kleuren inkt op elk huidtype effectief en snel verwijdert.’

Acnelittekens

De PicoPlus 4 verwijdert naast tatoeages ook littekens opgelopen door acne. Doordat de laser kleine gaatjes in het huidweefsel maakt, wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Putjes, kleine littekens en rode vlekjes worden hierdoor minder zichtbaar of verdwijnen voor het blote oog.

Hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie is een ophoping van pigment in de huid. Het stuk huid kleurt donkerder bruin ten opzichte van de rest van de huid. Wanneer je van hyperpigmentatie af wilt, maar het pigment dieper in de huidlaag ligt, wordt verwijdering met behulp van een laserbehandeling geadviseerd. Hoe werkt het? De lichtpulsen van de laser breken de verkleuringen in de huid af. De afgebroken deeltjes worden vervolgens zelf door het lichaam afgevoerd.

Carbonpeelings

Rimpels, grove poriën, en wederom acnelittekens kunnen verwijderd worden met een carbon laser peeling. ‘Carbon is een medische koolstof die de aanmaak van elasticiteit in de huid stimuleert en de huid diep reinigt,’ legt Krista uit. De behandeling gaat van start met het aanbrengen van een warm kompres op het gezicht. Vervolgens wordt de medische koolstof aangebracht. Wanneer de koolstof is opgedroogd, kan de laseren starten. De laser breekt vuil in de poriën van de huid af en zorgt voor een stralende en schone huid.

Laserbehandelingen bij P.M.U Studio 26

De PicoPlus 4 pronkt sinds enige tijd in de salon. Krista heeft de opleiding Picolaser voltooid bij Dermatools te Haarlem. Tijdens de opleiding leerde zij de laser te gebruiken voor het verwijderen van PMU, tatoeages, acnelittekens en hyperpigmentatie. Daarnaast gebruikt zij de laser tijdens carbonpeelings. Kortom: een veelzijdig apparaat met eindeloze mogelijkheden, geschikt voor alle huidtypen en huidwensen. Met welke huidwensen kan Krista jou helpen? Neem gerust contact op en leg jouw vragen voor.

Reviews

Altijd gezellig bij Kris ,warm welkom,en altijd zeer tevreden weer naar huis ,Dank je wel Kris

- Anita Gravers

Hele lieve vrouw en goede behandeling topje

- Betsie Van alphen

Meerdere keren al geweest en ook dit keer weer zeer tevreden. Krista legt alles goed uit en zegt wat ze er zelf ook van vindt en daar hou ik van!

- Brigit May

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij BeautyBarn Limmen? Geef dan een cadeaubon!