fbpx

Zo krijgen jouw wenkbrauwen de perfecte vorm

Zo krijgen jouw wenkbrauwen de perfecte vorm

Wenkbrauwen bepalen de volledige vorm van je gezicht. Wanneer je de haartjes op een verkeerde manier epileert, kan het maar zo zijn dat je een ‘chagrijnige’ blik eraan overhoudt. Dat is natuurlijk niet wat je wilt! Mooi gevormde wenkbrauwen accentueren juist je ogen en geven je een open blik. Alleen wat zijn precies ‘mooi gevormde wenkbrauwen’? En hoe kun je deze krijgen?

Problemen met je wenkbrauwen

Het kan zijn dat je niet tevreden bent met je huidige wenkbrauwen. Je vindt de vorm bijvoorbeeld maar niks. Het kan hierbij zijn dat de punten net niet de juiste kant op staan. Of je wil juist vollere wenkbrauwen, terwijl je natuurlijke wenkbrauwen een stuk dunner zijn. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je wenkbrauwen aan te pakken zodat deze precies de juiste vorm, dikte en het juiste volume hebben.

Advies bij het bepalen van de vorm van wenkbrauwen

De vorm kun je zelf creëren. Je kunt dit doen door een wenkbrauwborstel te pakken. Borstel eerst goed je wenkbrauwen zodat je de echte vorm kunt zien. Leg het vervolgens over je neus naar boven toe. Dat is waar je wenkbrauw begint. Leg het borsteltje nu schuin, recht over je oog naar een kant van je gezicht toe. Dat is waar de wenkbrauw hoort te eindigen. Het hoogste punt van je wenkbrauw zit recht boven je pupil wanneer je naar voren kijkt. Door deze punten te gebruiken, kun je jouw wenkbrauwen in de juiste vorm stijlen.

Wanneer je een rond gezicht hebt, staan wenkbrauwen die zelf iets ronder zijn vaak beter. Heb je van nature een langer gezicht? Dan kun je door je wenkbrauwen zelf rechter te maken de indruk wekken dat je gezicht iets korter is.

Hoe krijg je jouw wenkbrauwen voller?

Je kunt epileren wat je wilt, maar wanneer je juist vollere wenkbrauwen wilt hebben zullen borstelen en epileren niet de goede optie zijn. Door een wenkbrauwpotloodje te gebruiken en met een borsteltje de kleur te blenden, kun je jouw wenkbrauwen donkerder maken en zo voller laten lijken. Ook wanneer je van nature dunnere haartjes hebt, lijkt het zo alsof je eigen wenkbrauwen natuurlijk vol zijn.

Steeds maar weer tekenen en meten…

Toch is dat allemaal maar gedoe. Je bent steeds bezig om de juiste vormt te bepalen en deze vorm in te kleuren. Bovendien is het voor de spiegel moeilijk te zien wat de precieze vorm moet zijn. Wanneer je klaar bent met het epileren en het is toch niet wat je ervan hoopte, is het eigenlijk al te laat. Daarom kan PMU voor jou een optie zijn.

De juiste vorm met PMU

Met PMU Kun je jouw wenkbrauwen precies krijgen zoals je wilt. Je hoeft niet zelf meer te worstelen om de perfecte vorm van je wenkbrauwen te krijgen. Daar zorgt de PMU-specialist natuurlijk voor. Ik kijk naar de vorm van je gezicht en de specifieke meetpunten om de juiste vorm te bepalen. Vervolgens worden de wenkbrauwen aangebracht door met een naald pigment in de huid te brengen. Dit pigment ziet er heel natuurlijk uit. Iemand die niet weet dat het PMU is, zal dit niet kunnen zien. Maar jij ziet het natuurlijk: je wenkbrauwen hebben eindelijk de goede vorm.

PMU is nooit direct perfect

Eén kanttekeningetje hierbij: PMU zit nooit in 1 keer goed. Zodra je de eerste behandeling hebt gehad, hebben je wenkbrauwen tijd nodig om te herstellen voor de uiteindelijke vorm zichtbaar wordt. Wees dus niet bang als het niet direct naar wens is. Met een touch-up zorgen we er vervolgens voor dat de vorm wel precies wordt zoals je wilt. Uiteindelijk zul je geen omkijken meer hebben naar het meten of tekenen van je wenkbrauwen. Je hebt precies de wenkbrauwen die passen bij jouw wensen en eigen gezicht!

Laat jezelf verzorgen bij PMU Studio 26

Je kunt jouw permanente wenkbrauwen laten zetten bij PMU Studio 26. We zetten ons hier altijd in om de mooiste wenkbrauwen te creëren met professionele PMU-technieken.

Reviews

Altijd gezellig bij Kris ,warm welkom,en altijd zeer tevreden weer naar huis ,Dank je wel Kris

- Anita Gravers

Hele lieve vrouw en goede behandeling topje

- Betsie Van alphen

Meerdere keren al geweest en ook dit keer weer zeer tevreden. Krista legt alles goed uit en zegt wat ze er zelf ook van vindt en daar hou ik van!

- Brigit May

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij BeautyBarn Limmen? Geef dan een cadeaubon!