fbpx

Contact Nagelstudio Jolie


Je vindt ons in Limmen

Neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.

Je vindt Nagelstudio Jolie in de BeautyBarn te Limmen

Neem contact met mij op via de onderstaande contactgegevens.

Vestigingsadres

Dronenlaantje 3
1906 EK Limmen

E-mail: Lisette.v2001@gmail.com
Telefoon: 06-48273707 

Openingstijden

Maandag – 11:00-17:00
Dinsdag – gesloten
Woensdag – 11:00-21:00
Donderdag – gesloten
Vrijdag – 11:00-17:00
Zaterdag – gesloten
Zondag – gesloten

Volg ons op
social media

Direct contact met mij opnemen

Laat een bericht achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Consent*

Reviews

Bij Mascha laten masseren in een opbouwende fase waardoor mijn spieren steeds losser worden en ik beter kan sporten en minder pijn heb in mijn schouders, ze werkt heel vakkundig en voel me erg prettig in haar kamer. Ze geeft goede adviezen die je kan gebruiken in het dagelijkse leven qua sport, voeding en voedingssupplementen.

- Sandra Bus

Ook ik ben al jarenlang klant bij Mascha. Ze is een vakvrouw. Gedreven in haar werk. Luistert goed naar je wensen, zoekt dingen uit en geeft een eerlijk advies. Een schoonheidsbehandeling bij Mascha is voor mij ook een moment van ontspanning en rust. Ze weet een fijne sfeer neer te zetten en ik vind haar een leuk mens.

- Lizzy

Mascha heeft veel kennis op diverse vlakken en dat merk je in haar werkwijze en adviezen. Eerlijk, duidelijk en behulpzaam. Zij werkt met zorg en hygiënisch. Ben al jarenlang een tevreden klant.

- Irene

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.