fbpx

Reviews


Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al onze reviews. Zij gingen je voor!

Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al onze reviews.
Zij gingen je voor!

Andrea

PMU Studio 26

Gewoon goed! Vriendelijk, gastvrij, goed advies en een mooi eindresultaat.

Tiny

PMU Studio 26

Heel goed en gezellig.

Nancy

PMU Studio 26

Bedankt Krista. Ik ben superblij met m’n eyeliner boven en onder! Je bent een vakvrouw!

Hannie

PMU Studio 26

Super! Krista heeft een heel vaste hand en werkt zeer secuur. Ik ben nu al blij met mijn eyeliner boven en onder, en dat al na 1 behandeling.

Nicole

PMU Studio 26

Krista is echt uitmuntend in haar vak! Zoveel kennis en ervaring; je voelt je gelijk op je gemak.

Ginny

PMU Studio 26

Krista is echt TOP! Bij twijfel, ga naar Krista. Zij zal je eerlijk uitleggen wat je kan en mag verwachten. Ik ben ongelooflijk blij met mijn wenkbrauwen die door haar in 3 fasen zijn opgebouwd. Wat een tof resultaat! Ik ben meer dan tevreden. Ik geef haar alle sterren die er zijn.

Jose

PMU Studio 26

Ik ben zo ontzettend blij met mijn wenkbrauwen! Ik heb heel lang zitten twijfelen. Pas bij Krista had ik een goed gevoel over de behandeling. Echt een aanrader!

Vivienne

PMU Studio 26

Erg deskundig maar ook gezellig. Er wordt echt tijd voor je gemaakt en je voelt je op je gemak. Ze denkt mee. Ik heb onlangs ook de producten op basis van olijven gekocht (douchegel en bodylotion), met name voor het eczeem van mijn zoon. Zijn huid is rustiger geworden en ik hoef geen hormonale zalf meer te gebruiken. En het ruikt ook nog eens heerlijk!

Simone

PMU Studio 26

Het lijntje onder mijn ogen is weer helemaal mooi! Ik kreeg zelfs complimenten van mijn parodontologe die 2 uur boven mijn gezicht heeft gehangen…

Deborah

PMU Studio 26

Ik ben superblij met met m’n lippen! Nu ik tijdens corona bijna geen make-up draag, geniet ik enorm van de kleur op mijn lippen! Heel natuurlijk maar niet kaal? ‘Natural beauty’ zul je denken. Het is net een naturelle finishing touch. Krista werkt kalm en neemt alle tijd voor je. Dankjewel Krista; je bent een topper!

Cliff

PMU Studio 26

I was actually amazed at the suave professionalism, in such a new shop. I will be recommending PMU Studio 26, not only to my friends and relatives, but also to my acquaintances that look like they need a facial regiment or even just a touch up (hahaaa)…

Reviews

Bij Mascha laten masseren in een opbouwende fase waardoor mijn spieren steeds losser worden en ik beter kan sporten en minder pijn heb in mijn schouders, ze werkt heel vakkundig en voel me erg prettig in haar kamer. Ze geeft goede adviezen die je kan gebruiken in het dagelijkse leven qua sport, voeding en voedingssupplementen.

- Sandra Bus

Ook ik ben al jarenlang klant bij Mascha. Ze is een vakvrouw. Gedreven in haar werk. Luistert goed naar je wensen, zoekt dingen uit en geeft een eerlijk advies. Een schoonheidsbehandeling bij Mascha is voor mij ook een moment van ontspanning en rust. Ze weet een fijne sfeer neer te zetten en ik vind haar een leuk mens.

- Lizzy

Mascha heeft veel kennis op diverse vlakken en dat merk je in haar werkwijze en adviezen. Eerlijk, duidelijk en behulpzaam. Zij werkt met zorg en hygiënisch. Ben al jarenlang een tevreden klant.

- Irene

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.