fbpx

Tarieven


Tarieven

Bekijk hier het overzicht van onze tarieven. Staat datgene waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tarieven

Bekijk hier het overzicht van onze tarieven. Staat datgene waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Gelnagels

Gelnagels nieuwe set€35,00
Gelnagels met french€40,00
Gelnagels opvullen€30,00
Gelnagels opvullen french€35,00
Gelnagels nieuwe set + gellak€40,00
Gelnagels opvullen + gellak €37,50

BIAB

BIAB nieuwe set€35,00
BIAB opvullen€30,00
BIAB nieuwe set + gellak€40,00
BIAB opvullen + gellak€37,50

Extra's

Spa manicure€17,50
Glitters per nagel€2,50
Gellak€15,00
Gelnagels verwijderen & voorzien van nieuwe€25,00
Kunstnagels verwijderen€10,00
Nagelreparatie per nagel€3,00

Reviews

Bij Mascha laten masseren in een opbouwende fase waardoor mijn spieren steeds losser worden en ik beter kan sporten en minder pijn heb in mijn schouders, ze werkt heel vakkundig en voel me erg prettig in haar kamer. Ze geeft goede adviezen die je kan gebruiken in het dagelijkse leven qua sport, voeding en voedingssupplementen.

- Sandra Bus

Ook ik ben al jarenlang klant bij Mascha. Ze is een vakvrouw. Gedreven in haar werk. Luistert goed naar je wensen, zoekt dingen uit en geeft een eerlijk advies. Een schoonheidsbehandeling bij Mascha is voor mij ook een moment van ontspanning en rust. Ze weet een fijne sfeer neer te zetten en ik vind haar een leuk mens.

- Lizzy

Mascha heeft veel kennis op diverse vlakken en dat merk je in haar werkwijze en adviezen. Eerlijk, duidelijk en behulpzaam. Zij werkt met zorg en hygiënisch. Ben al jarenlang een tevreden klant.

- Irene

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.