fbpx

’Door PMU kan ik er goed uitzien terwijl ik sport’

’Door PMU kan ik er goed uitzien terwijl ik sport’

Je kent het vast: na een heerlijke sportsessie veeg je het zweet van je gezicht. En… je wenkbrauwen! Selena (32) was helemaal klaar met haar uitgelopen make-up op de dagen dat ze sportte. ‘Ik moest kiezen: na het sporten eruit zien als een panda óf elke dag met een blotebillengezicht in de gym verschijnen. Liever geen van beiden voor mij. Met PMU kan ik er nu eindelijk goed uitzien terwijl ik sport!’

Nieuwe passie

‘Ik ben altijd al bezig geweest met mijn uiterlijk. Als klein meisje snuffelde ik al in de make-uptas van mijn moeder en nog steeds maak ik me elke dag op. Sporten deed ik alleen niet echt, tot twee jaar geleden. Ik was altijd met mijn make-up bezig, maar vond dat het ook tijd was om mijn lichaam te onderhouden. Het begon met wat buikspieroefeningen op een yogamatje, maar al snel was ik verknocht aan het sporten. Zumbalessen, hardloopsessies en zware fitness in de sportschool: niets was mij te gek. Ik genoot ervan en had mijn passie gevonden.’

Uitgelopen gezicht

‘Ik droeg nooit een plamuurlaag aan make-up, maar vond het wel belangrijk om er elke dag verzorgd uit te zien. Ook naar de sportschool zette ik mijn wenkbrauwen aan en droeg ik een beetje concealer en een likje mascara. Leuk voor aan het begin van mijn sportsessie. Maar na een uur gewichten heffen of rennen op de loopband zag ik er heel anders uit. Ik heb van alles geprobeerd zodat mijn opgemaakte gezicht intact zou blijven. Waterproof wenkbrauwgel en settingspray die 24 uur zitten zou moeten blijven… Maar tevergeefs. Mijn oogmake-up bleef uitlopen.’

De oplossing

‘Ik wilde niet zonder make-up sporten, maar baalde er ook enorm van dat ik mijn make-up niet mooi kon behouden. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Ik kwam toen uit bij permanente make-up. Dat klonk spannend, maar ik besloot toch te bellen naar PMU Studio 26, een beautysalon in de buurt. Tijdens het intakegesprek dat we hadden gepland vertelde ik over mijn situatie. Eigenaresse Krista stelde me gerust en bracht me op de hoogte van alle mogelijke opties. Na haar advies wist ik het zeker: ik wilde permanente wenkbrauwen en een wimperlift. Niet veel later zat ik in de behandelstoel!’

Behandeling

‘De behandelingen gingen eigenlijk heel snel. Krista kleurde mijn wenkbrauwen en wimpers in met een vloeistof die ongeveer een jaar blijft zitten. Doordat we mijn wensen van tevoren goed besproken hadden, was ik meteen blij met het resultaat. Ik kan bijna niet geloven dat ik er nu altijd perfect opgemaakt uitzie. Ja, zelfs na mijn heftige sportsessies!’

Herkenbaar?

Ben jij ook gek op sporten? En baal je ervan dat je er tijdens je sportschoolmomenten niet fleeky uit kan zien? PMU kan ook voor jou een uitkomst bieden. Je kan bijvoorbeeld je wimpers, lippen of wenkbrauwen permanent laten kleuren. Bij PMU Studio 26 word je geholpen door een dame met kennis van en ervaring met schoonheidsbehandelingen. Neem meteen vrijblijvend contact op!

Reviews

Altijd gezellig bij Kris ,warm welkom,en altijd zeer tevreden weer naar huis ,Dank je wel Kris

- Anita Gravers

Hele lieve vrouw en goede behandeling topje

- Betsie Van alphen

Meerdere keren al geweest en ook dit keer weer zeer tevreden. Krista legt alles goed uit en zegt wat ze er zelf ook van vindt en daar hou ik van!

- Brigit May

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij BeautyBarn Limmen? Geef dan een cadeaubon!