fbpx

Over ons


Wie zijn BeautyBarn?

Bij BeautyBarn Limmen kun je terecht voor verschillende beautybehandelingen. Van permanente make-up, huidverzorging en pedicure tot het zetten van kunstnagels en gellak.

Wie zijn BeautyBarn Limmen?

Bij BeautyBarn Limmen kun je terecht voor verschillende beautybehandelingen. Van permanente make-up, huidverzorging en pedicure tot het zetten van kunstnagels en gellak.

PMU Studio 26

Mijn naam is Krista Meijne. Op mijn 21ste heb ik mijn diploma Schoonheidsspecialiste en Pedicure gehaald. Vervolgens heb ik bij verschillende beautyfarms en schoonheidssalons gewerkt. In deze periodes heb ik ook mijn kappersopleiding afgerond. Daarna opende ik mijn eigen schoonheids- en kapsalon. Vervolgens ben ik via een aantal visagietrainingen bij een luxe parfumerie terechtgekomen. Daar ben ik browstyliste geworden en ontstond mijn passie voor wenkbrauwen. Ik zag veel foute en lelijke PMU’s voorbijkomen. Daarom ben ik me gaan verdiepen in de wereld van permanente make-up.

Ik zag heel veel verschillen in resultaten van PMU-specialisten. Een goede opleiding bleek de sleutel, evenals veel oefenen en jezelf blijven verbeteren door middel van masterclasses. Zo ontwikkel je uiteindelijk je eigen techniek. Na veel onderzoek heb ik gekozen voor een opleiding bij Irma Hulscher. Hier kreeg ik de basis voor PMU wenkbrauwen, eyeliner en lippen goed aangeleerd. Er werd veel aandacht besteed aan pigmentleer. Ook werd de techniek om goed te kunnen tekenen uitgebreid behandeld. Ik leerde om goed te kijken, zodat je niet alle klanten dezelfde PMU geeft, maar PMU die bij hen past. Verder bied ik ook laserbehandelingen aan om foutieve PMU en tatoeages te verwijderen, en kunnen klanten bij mij terecht om hyperpigmentatie te behandelen.

Ik heb bij Irma ook mijn examen afgerond met mooie cijfers en daardoor heb ik mij ook kunnen aansluiten bij de N.S.G.P. Dit is een keurmerk voor een PMU-specialiste die aan alle eisen voldoet. Tevens is de studio ook goedgekeurd door de GGD. Naast PMU-specialiste ben ik ook nog steeds browstyliste.

Simply Natural

Mijn naam is Mascha van den Hoek. Ik ben opgeleid in de zorg en heb 13 jaar gewerkt met mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Naast mijn werk in de zorg heb ik opleidingen gevolgd voor schoonheidsspecialiste, pedicure met diabetes-aantekening en masseur. Na het behalen van de benodigde diploma’s ben ik gestart als zelfstandig ondernemer. In 2000 heb ik Simply Natural geopend voor diverse behandelingen. Door de jaren heen heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd, omdat ik mijzelf wil blijven ontwikkelen en vernieuwen, en ik blijf investeren in kwaliteit en kwantiteit. Naast mijn werk voor Simply Natural ben ik sportinstructrice/ trainster van volwassenen en kinderen, en ben ik voedingscoach. Deze kennis en ervaringen zijn verweven met de behandelingen die ik geef.

Ik hou van afwisseling in mijn behandelingen en dat kun je terugzien in mijn aanbod. Voor iedere klant is er wel een behandeling die bij hem/ haar past, van gezichtsbehandeling, ontspanningsmassage en pedicure tot voetreflexzonemassage. Graag help ik je bij het maken van een goede en gewenste keuze. Alle behandelingen zijn in overleg ook geschikt voor kinderen en jongeren.

Bij de behandelingen staat de klant centraal. Ik check altijd eerst even in: hoe gaat het met je? Heb je wensen, is iets onduidelijk, heb je vragen? Ik vind het belangrijk om duidelijk te zijn in wat ik ga doen en wat de klant kan verwachten. De tijd dat een klant in mijn behandelstoel ligt is 100% voor hem of haar. Ik wil graag dat klanten blij, tevreden en voldaan vertrekken en doe daar graag mijn best voor. Van een probleemhuid naar een rustige huid, van pijnlijke voeten naar pijnloos, onrustig binnen komen lopen en ontspannen weer de deur uit: daar doe ik het voor.

Simply Natural is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet.

Nagelstudio Jolie

Mijn naam is Lisette Veldt. Ik wist al vroeg dat ik iets met verzorging wilde doen. Op de middelbare school heb ik Uiterlijke Verzorging gedaan. Dit zette ik voort op het MBO, waar ik ook mijn kappersopleiding met succes heb afgerond. Daarna heb ik een cursus Allround Nagelstyliste gevolgd bij A.B. Nails in Haarlem. Hier ontdekte ik mijn passie voor de verzorging van handen en nagels. Tijdens deze brede cursus heb ik onder andere acrylnagels, gelnagels en BIAB-nagels leren zetten. Hier werd al ook de basis voor mijn eigen nagelstudio gelegd.

Je handen zijn je visitekaartje. Daarom let ik bij de behandelingen altijd op de netheid en staat van de handen en nagels. Ook kijk ik of ze iets tekortkomen in de verzorging en hoe ik hierbij kan helpen. Ik ben pas tevreden als de klant tevreden is en de nagels en handen er verzorgd uitzien en goed aanvoelen. Daar krijg ik echt energie van, net als van een gezellige sfeer tijdens de behandelingen. Bovendien ben ik niet bang voor een uitdaging: dan ben ik extra trots als ik een mooi eindresultaat kan bieden!

Reviews

Ik ben erg blij met mijn nagels. Ze blijven ontzettend goed zitten en de kleur blijft ook mooi. Tevens een vriendelijke service.

- Patricia

Altijd gezellig bij Kris ,warm welkom,en altijd zeer tevreden weer naar huis ,Dank je wel Kris

- Anita Gravers

Hele lieve vrouw en goede behandeling topje

- Betsie Van alphen

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij BeautyBarn Limmen? Geef dan een cadeaubon!