fbpx

Een nieuw hoofdstuk

Een nieuw hoofdstuk

In 2021 had PMU Studio 26 al plannen om een nieuwe weg in te slaan. Van een salon aan huis naar een volwaardig beautycentrum, een hele vooruitgang! ‘In augustus 2021 gingen de deuren van Beauty Barn Limmen eindelijk open voor het publiek. Ook zzp’ers die onder het dak van Beauty Barn Limmen hun beroep uitoefenen, zijn intussen goed gesetteld’, verteld Krista enthousiast. Welke ontwikkelingen spelen er in Beauty Barn Limmen?

De grote verbouwing

Er moest nog veel gebeuren voordat Krista en de professionals klanten konden ontvangen. ‘We hebben de schuur eerst laten optillen en 10 meter naar voren laten verplaatsen. Ook zat er alleen een waterleiding in, dus we hebben allerlei zaken zelf moeten inbouwen, zoals de verlichting, isolatie, airconditioning, ramen en een keuken. We hebben er daarnaast een gedeelte tegenaan laten bouwen. De voormalige schuur is nu een geweldige salon met onder andere een balie, wachtruimtes, twee afsluitbare cabines en een keukentje’, legt Krista uit.

Nieuwe samenwerkingen

Van gebrek aan ruimte is bij Beauty Barn Limmen geen sprake. Met een oppervlak van 120 vierkante meter vond Krista dat het tijd was om samenwerkingen aan te gaan, om haar droom van een volwaardig beautycentrum te vervullen. ‘Mijn eerste samenwerking was met Simply Natural Schoonheidsverzorging. Deze professional verzorgt schoonheids- en pedicurebehandelingen. Ook werkt er een nagelstyliste onder de naam Nagelstudio Jolie’, verteld Krista. ‘Een nieuwe samenwerking start binnenkort! Een BIG-geregistreerde specialist komt maandelijks injecteren van fillers en botox.’

Een nieuwe website

Bij de ‘geboorte’ van een nieuw bedrijf hoort natuurlijk ook een nieuwe website. En daarom gaat binnenkort de website van Beauty Barn Limmen live! Op de nieuwe website zul je alle professionals en behandelingen op een rij vinden, en nieuwe content lezen over ontwikkelingen die zich voordoen bij Beauty Barn Limmen. Binnenkort volgt meer…

Onze deuren staan open

‘Het is nu precies zoals ik het wil: een laagdrempelige salon met een gezellige uitstraling, waar klanten zich op hun gemak kunnen voelen’, aldus Krista. Voor iedereen is er wel een passende behandeling in Beauty Barn Limmen. Of je nu voor een mooie set nagels komt, permanente make-up of voor volle, gehydrateerde lippen: voor al jouw wensen hebben wij een specialist onder ons dak. Kom met ons in contact bij vragen. Wie weet tot snel!

Reviews

Een heel fijn intakegesprek. Heel kundig, gezellig en behulpzaam. Ontzettend goed geholpen!

- Margaret Rozemeijer

Zeer tevreden. Krista neemt de tijd voor je, legt stap voor stap uit, is erg nauwkeurig. Ga tevreden de deur uit.

- Sandra Spanjaard

Altijd blij als ik weer geweest ben. Supermooi! Dankjewel lieve Krista.

- Raquel Vos

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij BeautyBarn Limmen? Geef dan een cadeaubon!