fbpx

Een nieuw hoofdstuk

Een nieuw hoofdstuk

In 2021 had PMU Studio 26 al plannen om een nieuwe weg in te slaan. Van een salon aan huis naar een volwaardig beautycentrum, een hele vooruitgang! ‘In augustus 2021 gingen de deuren van Beauty Barn Limmen eindelijk open voor het publiek. Ook zzp’ers die onder het dak van Beauty Barn Limmen hun beroep uitoefenen, zijn intussen goed gesetteld’, verteld Krista enthousiast. Welke ontwikkelingen spelen er in Beauty Barn Limmen?

De grote verbouwing

Er moest nog veel gebeuren voordat Krista en de professionals klanten konden ontvangen. ‘We hebben de schuur eerst laten optillen en 10 meter naar voren laten verplaatsen. Ook zat er alleen een waterleiding in, dus we hebben allerlei zaken zelf moeten inbouwen, zoals de verlichting, isolatie, airconditioning, ramen en een keuken. We hebben er daarnaast een gedeelte tegenaan laten bouwen. De voormalige schuur is nu een geweldige salon met onder andere een balie, wachtruimtes, twee afsluitbare cabines en een keukentje’, legt Krista uit.

Nieuwe samenwerkingen

Van gebrek aan ruimte is bij Beauty Barn Limmen geen sprake. Met een oppervlak van 120 vierkante meter vond Krista dat het tijd was om samenwerkingen aan te gaan, om haar droom van een volwaardig beautycentrum te vervullen. ‘Mijn eerste samenwerking was met Simply Natural Schoonheidsverzorging. Deze professional verzorgt schoonheids- en pedicurebehandelingen. Ook werkt er een nagelstyliste onder de naam Nagelstudio Jolie’, verteld Krista. ‘Een nieuwe samenwerking start binnenkort! Een BIG-geregistreerde specialist komt maandelijks injecteren van fillers en botox.’

Een nieuwe website

Bij de ‘geboorte’ van een nieuw bedrijf hoort natuurlijk ook een nieuwe website. En daarom gaat binnenkort de website van Beauty Barn Limmen live! Op de nieuwe website zul je alle professionals en behandelingen op een rij vinden, en nieuwe content lezen over ontwikkelingen die zich voordoen bij Beauty Barn Limmen. Binnenkort volgt meer…

Onze deuren staan open

‘Het is nu precies zoals ik het wil: een laagdrempelige salon met een gezellige uitstraling, waar klanten zich op hun gemak kunnen voelen’, aldus Krista. Voor iedereen is er wel een passende behandeling in Beauty Barn Limmen. Of je nu voor een mooie set nagels komt, permanente make-up of voor volle, gehydrateerde lippen: voor al jouw wensen hebben wij een specialist onder ons dak. Kom met ons in contact bij vragen. Wie weet tot snel!

Reviews

Ik kwam al jaren bij Mascha voor mijn voetjes en was zo blij dat ze het weer heeft opgepakt op een schitterende locatie. Mascha is een vakvrouw, werkt erg hygiënisch en zorgt ervoor dat mijn voeten er weer schoon en fris uitzien. Schimmelnagels worden goed behandeld en ze luistert naar mijn wensen. Super fijn om hier je voeten te laten verwennen!

- Sandra Tognetti

Uitstekend resultaat bij de heerlijke gezichts behandeling. Schoon, netjes en punctueel wat je wil van een behandeling. En ook bij vragen krijg je advies waar je mee verder kunt. Behandeling Professioneel en met liefde uitgevoerd. Cadeautje voor mezelf.

- Iris

Ik heb bij Mascha een heerlijke schoonheidsbehandeling ondergaan die mij een ontspannen en voldaan gevoel gaven en een prachtig resultaat. Mascha is een fijne vakvrouw die precies weet waar ze mee bezig is. Ze verteld welke producten ze gebruikt en welk persoonlijk doel ze dienen, na een gedegen huidanalyse. Ze werkt hygiënisch en kalm waardoor de ontspanning al snel intreedt. Een schoonheidsbehandeling bij Mascha is een stukje persoonlijke verwennerij maar ook erg leuk om cadeau te doen!

- Yvonne

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.