fbpx

BIAB nagels

BIAB nagels

Misschien heb je het al eens voorbij zien komen of al eens gehoord: ‘BIAB nagels’. Wat is het nou eigenlijk, wat doet het precies en wat zijn de voordelen?

‘BIAB’ staat voor ‘Builder in a Bottle’. Het is dus een all-in-one sculpting/bouwgel in een flesje dat ook al voorzien is van een kwastje. De gel is een afweekbare sculpting gel, waarmee je kunt verstevigen, maar ook mee kunt verlengen. Hij wordt snel en gemakkelijk verwerkt als een zachte gel, maar geeft de sterkte van acryl.

Het dragen van een BIAB nagel voelt heel natuurlijk aan en draagt licht, maar is toch sterk en flexibel. Hierdoor heb je lang plezier van je BIAB. De BIAB is meestal zo natuurlijk mogelijk; vandaar dan ook de lichte tinten van de BIAB. Wel kun je hierover een gellak doen.

De behandeling

De BIAB nagels kun je na ongeveer 3 weken laten opvullen. Hiermee vijl je het grootste gedeelte weg; ongeveer 10% van het product laat je zitten. Na het vijlen breng je weer een nieuw laagje BIAB aan en herhaal je de gehele behandeling. Mocht je het product willen verwijderen van de nagel, dan kan dit heel gemakkelijk door het te soaken. Het is een afweekbaar product dat veel tijd scheelt en zo ook de natuurlijke nagel niet of nauwelijks kan beschadigen.

Reviews

Altijd gezellig bij Kris ,warm welkom,en altijd zeer tevreden weer naar huis ,Dank je wel Kris

- Anita Gravers

Hele lieve vrouw en goede behandeling topje

- Betsie Van alphen

Meerdere keren al geweest en ook dit keer weer zeer tevreden. Krista legt alles goed uit en zegt wat ze er zelf ook van vindt en daar hou ik van!

- Brigit May

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij BeautyBarn Limmen? Geef dan een cadeaubon!