fbpx

BIAB nagels

BIAB nagels

Misschien heb je het al eens voorbij zien komen of al eens gehoord, BIAB nagels. Wat is het nou eigenlijk, wat doet het precies en wat zijn de voordelen?

BIAB staat voor Builder in a Bottle, het is dus een all-in-one sculpting/bouwgel in een flesje die ook al voorzien is van een kwastje. De gel is een afweekbare sculpting gel, waarmee je kan verstevigingen maar ook mee kan verlengen. Hij wordt snel en makkelijk verwerkt als een zachte gel, maar geeft de sterkte van acryl.

Het dragen van een BIAB nagel, voelt heel natuurlijk aan, draagt licht maar is toch sterk en flexibel. Hierdoor heb je lang plezier van je BIAB, de BIAB is meestal zo natuurlijk mogelijk vandaar dan ook de lichte tinten van de BIAB wel kun je hier over een gellak doen.

De behandeling

De BIAB nagels kun je na ongeveer 3 weken laten opvullen. Hiermee vijl je het grootste gedeelte weg, voor ongeveer 10% van het product laat je zitten. Na het vijlen, breng je weer een nieuw laagje BIAB aan en herhaal je de gehele behandeling. Mocht je het product willen verwijderen van de nagel, kan dit heel gemakkelijk door het de soaken. Het is een afweekbaar product, wat veel tijd scheelt en zo ook de natuurlijke nagel niet of nauwelijks kan beschadigen.

Reviews

Super tevreden

- Raquel Verhijde

Supertevreden over de behandeling. Krista is echt een topper in haar vak!

- Louette Schwartz

Na binnenkomst in haar prachtige salon werden mijn zenuwen direct weggenomen door de warme en duidelijke uitleg van Krista. Stap voor stap zijn we samen tot een prachtig model gekomen dat precies is wat ik wil en bij mijn gezicht past. Héél erg blij met het uiteindelijke resultaat, een hele dikke dank je wel hiervoor Krista!!

- Miranda de Graaf

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.