fbpx

Hot stone massage

Hot stone massage

Ben je toe aan een echt ontspanningsmoment? Simply Natural biedt hot stone massages aan. De verwarmde stenen zorgen voor een ontspannend effect op je spieren, waardoor je volledig tot rust kan komen.

hot-stone-massage

De behandeling

Een hot stone massage is een vorm van wellness-/ ontspanningsmassage waarbij gladde, platte en verwarmde stenen op de blote huid worden geplaatst. De stenen die ik gebruik zijn van basalt en lava. Dit is een hard vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden. De stenen worden verwarmd in een speciale waterbak die constant op temperatuur blijft van ongeveer 45 graden.

Het doel is om te zorgen voor een volledige ontspanning van het lichaam. Het geeft onder meer een diep ontspannend effect op het spier- en zenuwstelsel, zet het lymfesysteem aan het werk en maakt gelukshormonen aan, zodat je je prettig en ontspannen voelt. De massage is aangenaam voor volwassenen en kinderen.

Contra indicaties

De hot stone massage is niet geschikt voor iedereen. Als je koorts of spataderen hebt, geef ik geen hot stone massage. Omdat de lymfestroom wordt geactiveerd bij hot stone massage, wordt het afgeraden aan mensen met kanker, hartklachten, bloeddrukproblemen, suikerziekte en zwangerschap. In overleg met mij, navraag bij je specialist of arts is een massage bespreekbaar. Als het buiten warmer is dan 25 graden, geef ik geen hot stone massage, omdat het lichaam niet genoeg kan afkoelen.

Reviews

Altijd gezellig bij Kris ,warm welkom,en altijd zeer tevreden weer naar huis ,Dank je wel Kris

- Anita Gravers

Hele lieve vrouw en goede behandeling topje

- Betsie Van alphen

Meerdere keren al geweest en ook dit keer weer zeer tevreden. Krista legt alles goed uit en zegt wat ze er zelf ook van vindt en daar hou ik van!

- Brigit May

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij BeautyBarn Limmen? Geef dan een cadeaubon!