fbpx

Hot stone massage

Hot stone massage

Ben je toe aan een echt ontspanningsmoment? Simply Natural biedt hot stone massages aan. De verwarmde stenen zorgen voor een ontspannend effect op je spieren, waardoor je volledig tot rust kan komen.

hot-stone-massage

De behandeling

Een hot stone massage is een vorm van welness/ ontspannings massage waarbij gladde, platte en verwarmde stenen op de blote huid worden geplaatst. De stenen die ik gebruik zijn van basalt en lava. Dit is een hard vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid, hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden. De stenen worden verwarmt in een speciale waterbak die constant op temperatuur blijft van ongeveer 45 graden.

Het doel is om te zorgen voor een volledige ontspanning van het lichaam. Het geeft onder meer een diep ontspannend effect op het spier en zenuwstelsel, zet lymfesysteem aan het werk en maakt gelukshormonen aan zodat je je prettig en ontspannen voelt. De massage is aangenaam voor volwassenen, jeugd en kinderen.

Contra indicaties

De hot stone massage is niet geschikt voor iedereen. Als je koorts of spataderen hebt geef ik geen hot stone massage. Omdat de lymfestroom wordt geactiveerd bij hot stone massage wordt het afgeraden aan mensen met kanker, hartklachten, bloeddruk problemen, suikerziekte en zwangerschap. In overleg met mij, navraag bij je specialist of arts is een massage bespreekbaar. Als het buiten warmer is dan 25 graden geef ik geen hot stone massage omdat het lichaam niet genoeg kan afkoelen.

Reviews

Heerlijke hot stone massage gehad bij Mascha. Een nieuwe behandeling, nooit gehad maar heel lekker en relaxed. Vooral de kleine steentjes die ze gebruikte bij de gezichtsmassage waren verrassend. Zeker een aanrader.

- Josja 52 jaar

Mascha kon gelukkig mijn zwaar belaste voeten weer fixen zodat ik mijn opleiding bij de Mariniers kon voortzetten. Bedankt voor je hulp goede nazorg en adviezen.

- Kay Visser 21 jaar

Bij Mascha laten masseren in een opbouwende fase waardoor mijn spieren steeds losser worden en ik beter kan sporten en minder pijn heb in mijn schouders, ze werkt heel vakkundig en voel me erg prettig in haar kamer. Ze geeft goede adviezen die je kan gebruiken in het dagelijkse leven qua sport, voeding en voedingssupplementen.

- Sandra Bus

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.