fbpx

Carbon Laser Peeling

Carbon Laser Peeling

De Carbon Laser Peeling is een effectieve methode voor een diepe en zuiverende reiniging van de huid. De peeling verwijdert dode huidcellen, onzuiverheden, fijne rimpeltjes en verkleuringen, verkleint verwijde poriën, verlaagt de talgproductie en vermindert actieve acne.

Wat doet de Carbon Laser Peeling?

De Carbon Laser Peeling bestaat uit twee facetten. De Carbon Peeling (een medisch carbonmengsel met vitaminen en mineralen) pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor een zuiverende werking en versteviging. De Pico-laser (die we inzetten om de peeling van de huid te ‘schieten’) richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser dringt diep in de huid door, wat ervoor zorgt dat de productie van collageen verbetert en de talgproductie afneemt. Deze powercombinatie zorgt voor een prachtig resultaat, waarbij de huid zichtbaar steviger wordt en fijne lijntjes afnemen.

Daarnaast is de Carbon Laser Peeling zeer effectief bij het beheersen van talgafscheiding, wat het dus een geschikte behandeling maakt voor de vette en ontstekingsgevoelige (acne)huid.

De behandeling

De behandeling start met het grondig reinigen van de huid. Vervolgens brengen we de Carbon Peeling aan. Dit mengsel vol vitaminen en mineralen laten we ongeveer 5 minuten intrekken. Vervolgens verwijderen we de peeling met de laser. Door de warmte van de laser verdampt het Carbon en hierdoor zijn we in staat om de huid te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden. De behandeling helpt de teint egaler te maken en onzuiverheden te verminderen. Aansluitend wordt de huid grondig gereinigd en voilà, je hebt een grondig gereinigde huid én een gezonde glow. De behandeling is volledig pijnloos!

De behandeling is geschikt voor ieder type huid en iedere huidskleur. Ook passen wij de behandeling toe op zowel de jonge als de rijpere huid.

Verbluffende resultaten

Het allerfijnst is dat de behandeling ‘downtime-proof’ is. Dit betekent dat je de Carbon Laser Peeling het hele jaar door kunt ondergaan, zonder dat je jezelf een week niet in het openbaar kunt vertonen. We raden deze behandeling aan voor huidversteviging, het behandelen van een vette huid en het verminderen van grove of verstopte poriën. In de zomer zijn onze poriën vaker verstopt door het gebruik van zonnecrème. De zuiverende werking van de Carbon Laser Peeling zorgt dan ook voor een grondige reiniging.

Reviews

Bij Mascha laten masseren in een opbouwende fase waardoor mijn spieren steeds losser worden en ik beter kan sporten en minder pijn heb in mijn schouders, ze werkt heel vakkundig en voel me erg prettig in haar kamer. Ze geeft goede adviezen die je kan gebruiken in het dagelijkse leven qua sport, voeding en voedingssupplementen.

- Sandra Bus

Ook ik ben al jarenlang klant bij Mascha. Ze is een vakvrouw. Gedreven in haar werk. Luistert goed naar je wensen, zoekt dingen uit en geeft een eerlijk advies. Een schoonheidsbehandeling bij Mascha is voor mij ook een moment van ontspanning en rust. Ze weet een fijne sfeer neer te zetten en ik vind haar een leuk mens.

- Lizzy

Mascha heeft veel kennis op diverse vlakken en dat merk je in haar werkwijze en adviezen. Eerlijk, duidelijk en behulpzaam. Zij werkt met zorg en hygiënisch. Ben al jarenlang een tevreden klant.

- Irene

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.