fbpx

Carbon Laser Peeling

Carbon Laser Peeling

De Carbon Laser Peeling is een effectieve methode voor een diepe en zuiverende reiniging van de huid. De peeling verwijdert dode huidcellen, onzuiverheden, fijne rimpeltjes en verkleuringen, verkleint verwijde poriën, verlaagt de talgproductie en vermindert actieve acne.

Wat doet de Carbon Laser Peeling?

De Carbon Laser Peeling bestaat uit twee facetten. De Carbon Peeling (een medisch carbonmengsel met vitaminen en mineralen) pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor een zuiverende werking en versteviging. De Pico-laser (die we inzetten om de peeling van de huid te ‘schieten’) richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser dringt diep in de huid door, wat ervoor zorgt dat de productie van collageen verbetert en de talgproductie afneemt. Deze powercombinatie zorgt voor een prachtig resultaat, waarbij de huid zichtbaar steviger wordt en fijne lijntjes afnemen.

Daarnaast is de Carbon Laser Peeling zeer effectief bij het beheersen van talgafscheiding, wat het dus een geschikte behandeling maakt voor de vette en ontstekingsgevoelige (acne)huid.

De behandeling

De behandeling start met het grondig reinigen van de huid. Vervolgens brengen we de Carbon Peeling aan. Dit mengsel vol vitaminen en mineralen laten we ongeveer 5 minuten intrekken. Vervolgens verwijderen we de peeling met de laser. Door de warmte van de laser verdampt het Carbon en hierdoor zijn we in staat om de huid te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden. De behandeling helpt de teint egaler te maken en onzuiverheden te verminderen. Aansluitend wordt de huid grondig gereinigd en voilà, je hebt een grondig gereinigde huid én een gezonde glow. De behandeling is volledig pijnloos!

De behandeling is geschikt voor ieder type huid en iedere huidskleur. Ook passen wij de behandeling toe op zowel de jonge als de rijpere huid.

Verbluffende resultaten

Het allerfijnst is dat de behandeling ‘downtime-proof’ is. Dit betekent dat je de Carbon Laser Peeling het hele jaar door kunt ondergaan, zonder dat je jezelf een week niet in het openbaar kunt vertonen. We raden deze behandeling aan voor huidversteviging, het behandelen van een vette huid en het verminderen van grove of verstopte poriën. In de zomer zijn onze poriën vaker verstopt door het gebruik van zonnecrème. De zuiverende werking van de Carbon Laser Peeling zorgt dan ook voor een grondige reiniging.

Reviews

Super tevreden

- Raquel Verhijde

Supertevreden over de behandeling. Krista is echt een topper in haar vak!

- Louette Schwartz

Na binnenkomst in haar prachtige salon werden mijn zenuwen direct weggenomen door de warme en duidelijke uitleg van Krista. Stap voor stap zijn we samen tot een prachtig model gekomen dat precies is wat ik wil en bij mijn gezicht past. Héél erg blij met het uiteindelijke resultaat, een hele dikke dank je wel hiervoor Krista!!

- Miranda de Graaf

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.