fbpx

PMU-removal

Removal-behandeling

De removal-behandeling wordt uitgevoerd met een pigmentverlichtende zoutoplossing, gemaakt om cosmetische tatoeages op het gezicht en lichaam lichter te maken. De hypertonische zoutoplossing zorgt ervoor dat de pigmentenbanden gaan loslaten. Doordat er een korst ontstaat, wordt de inkt in de huid naar boven getrokken en valt deze samen met de korst van de huid af.

Wanneer is de removal-behandeling geschikt voor jou?

Cliënten kunnen 2-4 sessies verwachten. De resultaten zullen afhankelijk zijn van:

  • de huidconditie van de cliënt
  • de gezondheid en gesteldheid van de cliënt
  • wondgenezing
  • het type en de kleur pigment die verlicht dient te worden
  • de diepte van de geplaatste pigmenten
  • de gebruikte techniek
  • de configuratie van de gebruikte naalden
  • het naleven van de nazorgregels

De behandeling

De huid wordt van te voren verdoofd. Daarna wordt met de machine en een 5-7 shadernaald het product in de huid gebracht.

Fotogalerij removal-behandeling

Reviews

Bij Mascha laten masseren in een opbouwende fase waardoor mijn spieren steeds losser worden en ik beter kan sporten en minder pijn heb in mijn schouders, ze werkt heel vakkundig en voel me erg prettig in haar kamer. Ze geeft goede adviezen die je kan gebruiken in het dagelijkse leven qua sport, voeding en voedingssupplementen.

- Sandra Bus

Ook ik ben al jarenlang klant bij Mascha. Ze is een vakvrouw. Gedreven in haar werk. Luistert goed naar je wensen, zoekt dingen uit en geeft een eerlijk advies. Een schoonheidsbehandeling bij Mascha is voor mij ook een moment van ontspanning en rust. Ze weet een fijne sfeer neer te zetten en ik vind haar een leuk mens.

- Lizzy

Mascha heeft veel kennis op diverse vlakken en dat merk je in haar werkwijze en adviezen. Eerlijk, duidelijk en behulpzaam. Zij werkt met zorg en hygiënisch. Ben al jarenlang een tevreden klant.

- Irene

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van onze behandelingen bij Beauty Barn? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.